HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Kasım 2023 Cuma Saat: 15:40

MİLLİ HALTERCİ DÜNYA ŞAMPİYONU

Giresunlu Milli Halterci Cansu Bektaş, Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak dünya şampiyonluğuna ulaştı.
MİLLİ HALTERCİ DÜNYA ŞAMPİYONU

Türkiye Halter Federasyonu’nun açıklamasına göre Giresunlu Milli Halterci Cansu Bektaş, Guadalajara kentindeki organizasyonda koparmada altın, silkmede gümüş, toplamda altın madalya kazanarak dünya şampiyonluğuna ulaştı.

Aynı kiloda yarışan diğer Milli Halterci Gamze Altun ise silkmede altın, toplamda bronz madalya alarak dünya üçüncüsü oldu.

Cansu Bektaş’ın kulübü ASKİ Spor’un sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda ise milli sporcunun koparmada 73 kilo ile altın, silkmede 90 kilo ile gümüş, toplamda da 163 kiloluk derecesiyle altın madalya aldığı ve dünya şampiyonu olarak kürsünün en üst basamağına çıktığı belirtildi.

Meksika’nın Guadelajara şehrinde organize edilen Gençler Dünya Halter Şampiyonası’nın ilk gününde kadınlar 45 kiloda ülkemizi temsil eden Milli Sporcular, Cansu Bektaş Koparmada 1 Altın, Silkmede 1 Gümüş toplamda da 1 Altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonluğunu elde etti.




Anahtar Kelimeler : MİLLİ, HALTERCİ, DÜNYA, ŞAMPİYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler