HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Kasım 2023 Salı

A MİLLİ TAKIMIN PROGRAMI BELLİ OLDU

18 Kasım'da özel maçta Almanya ile oynayacak ve 21 Kasım'da UEFA EURO 2024 Elemeleri'ndeki son maçında Galler ile karşılaşacak A Millî Takımın kamp programı açıklandı.
A MİLLİ TAKIMIN PROGRAMI BELLİ OLDU

18 Kasım'da özel maçta Almanya ile oynayacak ve 21 Kasım'da UEFA EURO 2024 Elemeleri'ndeki son maçında Galler ile karşılaşacak A Millî Takımın kamp programı açıklandı.  

A Millî Takım'a davet edilen oyuncular, 13 Kasım Pazartesi günü saat 12.00'den itibaren TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplandı.  İlk çalışmasını da aynı gün yapan Ay-Yıldızlılar, deplasmanda oynanacak Almanya özel maçın hazırlıklarını bu tesiste sürdürecek.

A Millî Takım kafilesi, 16 Kasım Perşembe günü saat 16.00'da Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Almanya'nın başkenti Berlin'e gidecek.  

A Millî Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve bir futbolcumuz, 17 Kasım Cuma günü TSİ 18.15'te Almanya maçının oynanacağı Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Ay-Yıldızlılar, maç öncesindeki resmî idmanını toplantının ardından TSİ 19.00'da bu tesiste gerçekleştirecek.

Almanya - Türkiye müsabakası, 18 Kasım Cumartesi günü TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den naklen yayınlanacak.

A Millî Takım, Galler ile oynayacağı EURO 2024 Elemeleri D Grubu maçı için 19 Kasım Pazar günü TSİ 18.30'da THY'ye ait uçakla Berlin'den Cardiff'e geçecek.

A Millî Takım Teknik Direktörümüz Vincenzo Montella ve aday kadrodan bir oyuncumuz, 20 Kasım Pazartesi günü TSİ 20.45'te maçın oynanacağı Cardiff City Stadyumu'nda bir basın toplantısı düzenleyecek. A Millîler, toplantının ardından TSİ 21.15'te stadyumda bir yürüyüş yapacak. Bu etkinlikten medyaya 15 dakikalık görüntü alma olanağı sağlanacak.  

21 Kasım Salı günü oynanacak Galler - Türkiye maçı TSİ 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak.

 




Anahtar Kelimeler : A, MİLLİ, TAKIMIN, PROGRAMI, BELLİ, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler