HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Kasım 2023 Pazar Saat: 15:38

“BUGÜN SADECE BİR MAÇ KAZANDIK”

Fenerbahçe-Trabzonspor maçı sonrası bordo mavililerin Teknik Direktör’ü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
“BUGÜN SADECE BİR MAÇ KAZANDIK”

Trabzonspor Fenerbahçe deplasmanında 3-2 aldığı galibiyet sonrası Bordo mavililerin Teknik Direktör’ü Abdullah Avcı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

 

AKAN OYUNDA PEK GOL YEMİYORUZ

Abdullah Avcı, hafta başından itibaren tamamen kazanma odaklı oyun planı üzerinde çalıştıklarını söyleyerek, “Fenerbahçe'nin kaybettiği topu geri almada sayısal olarak baskıya fazla kişiyle geliyor; biz bu baskıdan nasıl çıkarız, hangi alanları kullanırız, az temaslı oyunu nasıl oynarız? Topa sahip olduğumuzda özellikle o baskıyı kırabilmek için çabuk kaybetmemen gerekiyor. Ve bu oyunu ilk golde yanlış hatırlamıyorsam bir dalgalandırdık, ondan sonrasında da Edin'in ters taraftan yaptığı ortayla gol geldi. Sonra ikinci gol. Bunu şimdiden söyleyeyim: Burada faul var ise Onuachu'nun pozisyonunda, bizim yediğimiz penaltıda aynı yerde, aynı kalede Mehmet Can'ın çekilen formada farkı bilmiyorum. Aradaki farkı bilmediğim için soruyorum, merak ediyorum. Akan oyunda pek gol yemiyoruz, penaltıdan yedik. Pozisyon fazla vermiyoruz. Bunun üzerine çalışıyoruz. Kazanmak için gelmiştik. Nasıl kazanılması gerekiyorsa, özellikle ilk yarıda, ikinci yarıda baskılarımızı, fizik kalitemiz yettiği sürece yapmaya çalıştık.” dedi.

 

HAFTA BAŞINDAN İTİBAREN BUNA ÇOK İNANIYORDUK

“Trabzonspor nasıl bir oyuna ihtiyacı olduğunu bilen bir takım. Bugün sadece bir maç kazandık. Uzun süre burada kazanmamış, özel bir maç kazandık. Bizim gelişimimizi hızlandıracak bir maç kazandık. Çok tekrarlar gerekiyor. Çalışmamız ve kalitemizi arttırmamız gerekiyor. Bunu yapmış bir ekip var burada. Trabzon şehrinin, Trabzonspor'un nasıl bir oyun felsefesinin içinde olmak istediğini ben çok iyi biliyorum. Bunu zaman zaman uyguladık ve bunu daha iyi hale getirmemiz için çalışmamız lazım. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hafta başından itibaren buna çok inanıyorduk ve oyuncularım da bunu saha içinde çok net gösterdi. Finalleri yapabilseydik, geçişleri doğru yapabilseydik, topa sahip olduk belki ama oyunu daha önceden koparabilirdik, penaltılara gelmeden evvel. Kazandık mutluyuz. Cuma akşamki maçtan sonra milli takım arası var. Çalışmaya, hızla gelişmeye devam edeceğiz. Samet Akaydın adına üzüldüm. Rakip takımın oyuncusu da olsa son iki maçta milli takımın stoperidir ve Avrupa Şampiyonası'na giden takımın oyuncusudur. Ve asist yapmış da bir oyuncudur. Onun adına üzüldüm ama muhakkak inişleri çıkışları vardır, o da çalışarak daha iyisini yapmaya çalışacaktır.”


MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : “BUGÜN, SADECE, BİR, MAÇ, KAZANDIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler