HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Eylül 2021 Çarşamba

ŞAMPiYONLAR BELLi OLDU

Fatsa’da düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında Uzunkum Plajında düzenlenen plaj voleybolu ve plaj futbolu müsabakalarının finali yapıldı.
ŞAMPiYONLAR BELLi OLDU

Fatsa’da düzenlenen yaz etkinlikleri kapsamında Uzunkum Plajında düzenlenen plaj voleybolu ve plaj futbolu müsabakalarının finali yapıldı.

Bu yıl ilki düzenlenen Fatsa Belediyesi Yaz Etkinlikleri içerisinde yer alan ve 14 gün süren ödüllü plaj voleybolu ve plaj futbolu müsabakalarının final maçları yapıldı.  İki hafta süren turnuvada plaj voleybolunda 20 takım, plaj futbolunda ise 14 takım turnuvanın galibi olmak için kıyasıya mücadele etti. 

ÇEKİŞMELİ FİNAL MAÇLARINDA HEYECAN DORUKTAYDI

Heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmaların yaşandığı turnuvanın plaj voleybolu finalinde Ordu Bahçeşehir ile Hilal Takımı; plaj futbolunda ise, EMG Laminant Hilal Jimnastik ile Sarıcalılar  karşılaştılar. Çok çekişmeli geçen final maçlarında plaj voleybolunda Ordu Bahçeşehir, plaj futbolunda ise, EMG Laminant Hilal Jimnastik şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

FİNALİSTLERE PARA ÖDÜLLLERİ VERİLDi

Voleybol ve Futbol müsabakalarının final maçlarını izleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, takımlara ödüllerini takdim etti.  Turnuvada birinci olan takımlara 6 bin TL, ikinciye, 4 bin TL, üçüncüye ise 2’şer bin TL para ödülü verildi.

BAŞKAN KİBAR, TURNUVANIN GELENEKSEL HALE GELECEĞİNİN MÜJDESİNİ VERDİ

Ödül töreni sonrası konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Belediyemizin yaz etkinlikleri kapsamında plaj voleybolu ve plaj futbolunun final müsabakalarını gerçekleştirdik. Turnuvaya katılan takımların ve taraftarların heyecanı yüksekti. Birbirinden çekişmeli ve kıyasıya mücadele takımların maçlarını keyifle izledik. Turnuvanın ilk maçlarından itibaren  mücadele edip finale kalarak şampiyon olan takımlarımızı tebrik ediyorum. Bu yıl ilkini düzenlediğiniz turnuvayı geleneksel hale getireceğimizin buradan müjdesini veriyorum. İlk defa düzenlenmesi nedeniyle bir takım eksiklikler vardı, bu eksikliklerimizi komitemiz tespit etti. Önümüzdeki yıl daha yoğun ve geniş katılımlı bir plaj voleybolu ve plaj futbolu turnuvası düzenleyeceğiz. Gençlerimizin, kendini genç hisseden herkesin katılım sağladığı bu etkinliklerimiz esnasında yaz akşamlarına damgasını vuran keyifli saatler geçirdik. Turnuvalarımıza katılan tüm katılımcılarımızı centilmence verdikleri mücadeleden ötürü kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gönüllerimizin şampiyonu olan tüm gençlerimize bu etkinlikte bizlere eşlik edip heyecanlı ve keyifli saatler geçirmemize vesile oldukları için yürekten tebrik ediyorum." dedi.

FİNALE KALAN TAKIMLAR

Plaj Futbolunda;

1. Emg Laminant Hilal Jimnastik

2. Sarıcalılar

3. Kabakdağ Zegani

Plaj Voleybolunda;

1. Ordu Bahçeşehir

2. Hilti

3. Sirin’s ekibi oldu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ŞAMPiYONLAR, BELLi, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler