HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Ekim 2023 Pazartesi Saat: 11:23

BU TAKIM LİGDE KALACAKTIR

Ankaragücü karşılaşması sonrası Yılport Samsunspor’un Teknik Direktör’ Markus Gisdol basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.
BU TAKIM LİGDE KALACAKTIR

Alman çalıştırıcı Markus Gisdol “ Bu takım Lig’de kalacaktır, sadece biraz zamana ihtiyacımız var.ifadelerini kullandı. Müsabaka ile ilgili olumlu ve olumsuz yönlerini açıklayan Gisdol her oyuncuya şans vereceğinide söyledi.

Markus Gisdol ; “Geçen haftaya oranla hemen hemen aynı ilk on birle çıktık, ama geçen haftaya oranla kesinlikle farklı bir performans gösterdik. Rakibimizin hareketliliği gayet iyiydi. Bizim sahada birçok problemlerimiz olduğunu fark ettik. Tabii ki de kararlı bir şekilde bu problemlerin üzerine giderek bunları düzeltmemiz gerekecek ve geliştirmemiz gereken daha çok yönlerimiz var. Tabii ki de Bu yolculuk kesinlikle uzun olacak. Adım adım ilerleyip her hafta daha iyisini yapmaya çalışacağız. Başlangıçtan itibaren aslında defansif anlamda birçok şeyi iyi yapamadık ve bunu yapamadığımız için de top kazanamadık. Top kazanamadığımız için de gole gidemedik.

HER OYUNCU ŞANS BULACAK

Totalde 25 kişilik bir kadromuz var. Her oyuncunun şans elde edebilmesi için hafta boyunca tabii ki de önünde antrenman yapabilme şansı var. Ve bana bu takımla oynayabilmeyi gösterebilmeli ki şans elde etsin. Ercan bugün çok koştu, çok mücadele etti. Takıma faydalı olmaya çalıştı. Biraz tabii ki de eksikleri de oldu. Hareketlilik anlamında ve şanslı olmadığını söyleyebilirim bugün ki takım içinde çok çalışan birisi. Bugün de onu gösterdiğini düşünüyorum.

SADECE BİRAZ ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Bu takım ligde kalacaktır, kesinlikle buna inancım tam. Sadece biraz zamana ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : BU, TAKIM, LİGDE, KALACAKTIR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler