HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Ekim 2023 Cuma Saat: 09:11

ORDU İTFAİYE 100.YIL ŞAMPİYONU

Ordu’nun güzide İlçesi Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen 100.yıl halı saha turnuvası sona erdi.
ORDU İTFAİYE 100.YIL ŞAMPİYONU

Cumhuriyetin 100.yılı adına düzenlenen turnuvada Ordu İtfaiye Başkanlığı Halk Eğitim ile oynadığı final müsabakasını 1-0 kazandı. Turnuvanın şampiyonu olan Ordu İtfaiye Başkanlığı zorlu müsabakalar sonrasında kupaya uzanan taraf oldu.


Turnuvada 12 takım 3 grupta mücadele etti. Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen turnuvada Resmi kurumlar arasında gerçekleşti. Turnuva’nın sona ermesi ile birlikte derece giren ilk 3 takıma kupaları takdim edildi.


Atatürk Parkı halı sahada 05 Ekim Perşembe akşamı başlayan turnuvada 12 takım 3 grupta mücadele etti. Açık Ceza İnfaz Kurumu, Halk Eğitim Müdürlüğü, Müftülük, Tarım Müdürlüğü, İtfaiye, Ünye Barosu, Milli Eğitim Müdürlüğü, Ünye Belediyesi, Uygulama Otel ve Öğretmenevi, Jandarma, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü takımlarının yer aldığı turnuvada final Halk Eğitim ile Ordu İtfaiye arasında oynandı.


Oldukça çekişmeli geçen turnuvayı Ünye Belediye Başkanvekili Orhan Gürel, Jandarma Komutanı M. Ali Gökkan, Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Bilgin, İlçe Tarım Müdürü Ferda Yıldırım, OBB İtfaiye Daire Başkanı Yusuf Çınkıl, Ünye 1957 Spor Başkanı Murat Narin ile çok sayıda kişi izledi.


Müsabaka Ordu İtfaiye Başkanlığının 1-0 galibiyetiyle sonuçlanırken turnuvada dereceye giren takımlara kupaları verildi. Ordu İtfaiye turnuvanın şampiyonu olurken, Halk Eğitim ikinci, Jandarma üçüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takım ödülünü ise İlçe Tarım takımı aldı.


MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : ORDU, İTFAİYE, 100.YIL, ŞAMPİYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler