- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
VOLEYBOL FİNALİ NEFESLERİ KESTİ!
Ordu’da düzenlenen Kamu spor oyunları basketbol, voleybol ve masa tenisi turnuvası devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığının 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen Kamu Spor Oyunları Kurumlar arası Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisi Turnuvası Altınordu İlçesinde düzenleniyor.
Atatürk Spor Salonunda düzenlenen Kamu spor oyunları kurumlar arası voleybol turnuvasında erkeklerde ve kadınlarda şampiyonlar belli oldu.
Kadınlarda final müsabakasında Ordu İl Sağlık Müdürlüğü ile Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında gerçekleşen mücadelenin sonunda 25-23 ve 26-24 set sonuçları ile kazanan İl Sağlık Müdürlüğü olurken, erkekler final müsabakasında ise Ordu İl Milli Eğitim 25-06 ve 25-12’lik setlerle Ordu Büyükşehir Belediyesini 2-0 mağlup ederek kupaya uzanan taraf oldu. Müsabakaya katılan takımlara kupa ve madalya töreni düzenlendi.
Turnuvada birinci olan Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekibi ve Ordu İl Sağlık Müdürlüğü, Ordu’da düzenlenecek grup müsabakalarda temsil edecek.

