- 16:53 Enerji Takımı Ordu’da
- 11:34 CHP’li Poyraz’dan 8 Mart Mesajı
- 11:27 OSKİ’ye Su Zammı Tepkisi
- 00:47 VEFAT
- 15:51 Etimesgut’a Avrupa’dan Çifte Ödül
- 14:43 Ordu’nun Altyapısına Dev Yatırım
- 18:39 Samsun Havalimanı Transfer ve Samsun VIP Transfer Hizmetinde Güvenilir Marka: Ogezi
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
Fındık Fiyatı
POTANIN ŞAMPİYONU ÖĞRETMENLER
Ordu’da düzenlenen Kamu spor oyunları basketbol, voleybol ve masa tenisi turnuvası devam ediyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığının 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen Kamu Spor Oyunları Kurumlar arası Voleybol, Basketbol ve Masa Tenisi Turnuvası Altınordu İlçesinde düzenleniyor.
Kamu kurum ve kuruluşları personellerinin daha sağlıklı yaşamaları, iş verimliliğinin artırılması, kurumlar arası sosyal ilişkilerin daha sıkı hale getirilmesi ve spor bilincinin tüm yaş gruplarına aktarılabilmesi amacıyla düzenlenen Kurumlar Arası Müsabakalar renkli ve eğlenceli anlara sahne oluyor.
3x3 Basketbol Turnuvasında Final Karşılaşmasında Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Fair Play çerçevesinde oynanan müsabakayı İl Milli Eğitim Müdürlüğü müsabakayı kazanarak grup müsabakalarında oynamaya hak kazandı.





