HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Eylül 2023 Salı Saat: 15:12

“SON 20 DAKİKA HAYAL KIRIKLIĞIYDI”

Teknik Direktörümüz Nenad Bjelica, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda oynadığımız Atakaş Hatayspor maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.
“SON 20 DAKİKA HAYAL KIRIKLIĞIYDI”

Teknik Direktör Nenad Bjelica, çok büyük hayal kırıklığı yaratan bir maç olduğunu belirten Bjelica ;

 

GALİBİYETE ÇOK YAKINDIK

“Öncelikle rakibimiz Hatayspor’u tebrik ediyorum. Bizim adımıza çok büyük hayal kırıklığı yaratan bir maç oldu. Özellikle son 20 dakika hayal kırıklığıydı. İlk 70 dakika boyunca oyunun kontrolünü elimizde tuttuk. Bu sürede 2-0 öne geçtik ve galibiyete çok yakındık. Sonrasında bulduğumuz fırsatları değerlendirebilecekken maalesef iyi savunma yapamadık. Hücumda da etkinlik gösteremeyince rakibimiz 3-2 önce geçti ve maç böyle bitti. Arka arkaya aldığımız iyi oyunlar, iyi galibiyetler vardı. Bunlardan sonra sert bir darbe aldık çünkü gayet iyi sonuçlar alarak buraya gelmiştik” dedi.

 

BU MAÇTA İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİTMEDİ

Nenad Bjelica, oyuncu değişikliklerinin maçı kazanmak adına yapıldığının altını çizerek, “Maçı kazanmayı hedeflemiştik. Oyuncu değişikliklerini de maçı kazanmak için yaptık. Paul Onuachu ve Abdülkadir Ömür çok efor sarf etmişti. Onları değiştirerek oyuna taze oyuncu katmak istedik. Beşiktaş maçıyla aynı değişiklikleri yaptık. O maçta işler iyi gitti ama bu maçta istediğimiz gibi gitmedi. Henüz maçı analiz etmeden bunu anlatabilmek kolay değil ama bahsettiğim gibi amacımız her zaman maçı kazanabilecek değişiklikler yapmaktır” ifadelerine yer verdi.

TARİH HER ZAMAN KAZANANLARI YAZAR

Teknik DirektörBjelica, savaşın sonrasında general olup yorum yapmanın kolay olduğunu söyleyerek, “Savaş sonrasında general olmak, işler bittikten sonra konuşmak daha kolay. Bir şey söylerken bir argümana dayalı olması lazım. Hangi maçımızda son dakikalarda sorun yaşandı? Belki bir tek Antalyaspor maçının son anlarında sorun yaşadık. Onun haricinde mesela son Beşiktaş maçında hiçbir şekilde maçın son anlarında sorun yaşamadık. Dolayısıyla bu tarz konuları değerlendirirken bir kanıta dayandırmak gerekir. En başta da söylediğim gibi savaşın sonrasında general olmak, yorum yapabilmek çok kolay. Ayrıca bugün rakibimiz de çok şanslıydı. 3 tane kaleyi bulan şutları vardı 3 tanesi de gol oldu. Ama tabii tarih her zaman kazananları yazar” cümlelerini kullandı.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : “SON, 20, DAKİKA, HAYAL, KIRIKLIĞIYDI”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler