HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Eylül 2023 Salı Saat: 13:33

52 ORDUSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

2023-2024 sezonuna hızlı bir başlangıç yapan 52 Orduspor, sezonun ikinci müsabakasında Tarsus İdmanyurdu'nu 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.
52 ORDUSPOR'DAN RESMİ AÇIKLAMA

2023-2024 sezonuna hızlı bir başlangıç yapan 52 Orduspor, sezonun ikinci müsabakasında Tarsus İdmanyurdu'nu 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Kulüp, bu galibiyetle hedeflerine bir adım daha yaklaştı.

52 Orduspor'un resmi açıklamasına göre, takım her puanın büyük bir önem taşıdığının bilinciyle çalışmalarını sürdürüyor. 3. haftada deplasmanda Mardin Büyükşehir ile karşılaşacak olan ekip, galibiyet serisini sürdürme amacında.

Galibiyetin yanı sıra, 52 Orduspor taraftarlarına da özel bir teşekkür iletmek istedi. İç sahadaki Tarsus İdmanyurdu müsabakasında takımı coşkuyla destekleyen Bozukkale taraftar grubuna özel bir teşekkür sunuldu. Kulüp, taraftarların her zaman büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ve onların desteğinin her zaman hissedilmek istendiğini vurguladı.

Ayrıca, Protokol Kombine satışları ve misafir uygulamaları hakkında da bir açıklama yapıldı. Kulüp, protokol kombinesi alan taraftarların koltuklarının maça gelip gelmemelerine bakılmaksızın ayrılması gerektiğini belirtti. Protokol B Tribünü'nde uygulanan misafir uygulamasının stadyumda yönlendirme görselleri ile desteklendiği ve tribünden çıkarılma gibi bir durumun söz konusu olmadığı ifade edildi.

Son olarak, 52 Orduspor'un kulüp değerlerine ve tüm çalışanlarına eşit mesafede saygı gösterdiği ve bu anlayışı sürdüreceği kamuoyuna bildirildi. Kulüp, gelecek müsabakalara aynı kararlılıkla devam edeceğini ve taraftarlarıyla birlikte daha büyük başarılar elde etmeyi hedeflediğini belirtti.

HABER:TUĞÇE ARSLAN 




Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR'DAN, RESMİ, AÇIKLAMA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler