HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 14:26

ORDU’DA 100.YILA ÖZEL KAMU SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Kamu Kurum ve Kuruluşları Arasında Spor Karşılaşmaları Yapılacak. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilecek müsabakalar masa tenisi, basketbol ve voleybol branşlarında gerçekleştiri
ORDU’DA 100.YILA ÖZEL KAMU SPOR OYUNLARI BAŞLIYOR

Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 İl’de düzenlediği Spor etkinliği Ordu’da, Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında, kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları" projesi hayata geçirilecek.

Gel Sporla Buluşalım mottosuyla düzenlenecek projenin amacı; Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında; voleybol, basketbol ve masa tenisi, spor dallarında kamu kurumlarının katılımı ile birlikte kurumlar arası, iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak.

"Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlamaları Kamu Spor Oyunları", Başvuruları 18-25 Eylül 2023 tarihleri arasında e-devlet-Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacağı turnuvada İl Seçmeleri 26 Eylül-01 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Türkiye genelindeki 81 ilde eş zamanlı yapılacak.

Ordu İl seçmeleri sonucunda kadın & erkek kategorilerinde birinci olan basketbol, voleybol ve masa tenisi takımları Grup müsabakalarına gitmeye hak kazanacak.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : ORDU’DA, 100.YILA, ÖZEL, KAMU, SPOR, OYUNLARI, BAŞLIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler