HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Eylül 2023 Perşembe Saat: 17:12

“GRUBUMUZ GÜÇLÜ VE DENGELİ”

TFF 3.Lig’de Karadeniz temsilcisi 52 Orduspor takımının basın sözcüsü Doğan Deniz sezon başı değerlendirmelerde bulundu.
“GRUBUMUZ GÜÇLÜ VE DENGELİ”

Hedeflerinden şaşmadıklarını şampiyonluk yolunda 1 puan’ın bile değerli olduğunu ifade eden Doğan Deniz ;  “Geçtiğimiz hafta 20232024 sezonuna deplasmanda oynadığımız bir müsabakayla başladık. Bunun öncesinde hem Ordu hem de Bolu’da kamp dönemleri geçirdik. Özellikle yeni ve eski oyuncularımızın birbiriyle oynama alışkanlığını geliştirme ve güç toplama anlamında kampımızın çok verimli geçtiğini takip ettik. Deplasmanda puan kaybı yaşadık gibi görünse de, biz 1 puanı önemsiyoruz. Zor bir deplasmandı. Karayoluyla gittik, konaklama alanıyla maç oynadığımız yer arasında 1 saatlik mesafe vardı. Sevmediğimiz sentetik sahada oynadık. Bu yıl grubumuzda 7 takımın sahası sentetik. Bunu bir dezavantaj olarak görüyoruz. Grubu ise güçlü ve dengeli olarak değerlendiriyoruz. İlk hafta sonuçlarına bakarsak da, zaten dengeli sonuçlar alındı. Mazeret üretmeden bütün takım buna inanmış durumda. Bu yüzden inşallah yolun sonunda şehri layık olan yere götürecek ilk adımı atmış olacağımıza inanıyoruz. Bunun için motive kaynağımızın olması lazım.

 

“TARAFTARIMIZ İTİCİ GÜCÜMÜZ”

 

Taraftarların en büyük destekçi olduğunu söyleyen Deniz ;”Birlik beraberliğimiz tam. Hiçbir eksiğimiz yok. Tek isteğimiz sezonun iç sahadaki ilk maçı olan Pazar günü taraftarlarımızı, futbolseverleri ilçelerimizden, şehir merkezinden stada bekliyoruz. Onlar bizim gerçek manada itici gücümüz. Tek eksik tarafımız onlar da yanımızda olursa tam olacağımıza inanıyoruz. Kayıp gibi görünse de, 1 puanı avantaj olarak görüyoruz. Bu uzun bir yol. Bunu galibiyetle taçlandırıp, deplasmana da moralli bir şekilde gitmek istiyoruz.”

 

 

“HEDEFİMİZ 3.LİG’DEN DAHA YUKARISI”

Yola şampiyonluk hedefi ile başlayan mor beyazlılarda ; “Bu yıl grubumuzda bizimle birlikte 15 takım var. İlk haftaya deplasmanda başladık. Amacımız galip gelmekti. Yola şampiyonluk hedefiyle başladık. Geçtiğimiz sezon tüm Ordu halkının da gördüğü gibi finalde 2.Lig’in kapısından döndük. Özellikle Şükrü Bodur başkanlığında bu görevi yaptığımız günden bu yana tek hedefimiz, bu şehre 3.Lig’den daha yukarılara taşımaktı. Ordu’yu, daha üst liglerde temsil etmeliyiz. Çünkü Ordu bir futbol şehri. Geçmişte çok güzel başarılarımız var. Bunu tekrarlamak istiyoruz” dedi.

 

“3 TAKIMA’DA BAŞARILAR DİLİYORUM”
Deniz; “Şehrin birlik beraberliği de çok önemli. 3.Lig’de 3 tane takımımız var. Diğer temsilcilerimize de hedefleri doğrultusunda başarılar diliyorum”

 

”2-3 HAFTA SAKAT”

52 Orduspor takımında sezon başında takımın sakatlık durumunun olmadığını ifade eden Doğan Deniz ; ”Hüseyin Güngör dışında sakat oyuncumuz yok, Hüseyin’in tedavileri sürüyor en az 2-3 hafta içerisinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak.”


“DOĞU 20, BATI 50”

Hafta sonu sahasında oynayacağı müsabaka için taraftarından maça katılım sağlamasını istedi. Bilet fiyatları hakkında bilgilendirme yapan Doğan Deniz Doğu tribünü 20 TL,Batı tribünü 50 TL olacağını ifade etti.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL

 




Anahtar Kelimeler : “GRUBUMUZ, GÜÇLÜ, VE, DENGELİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler