HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 11:22

Ordulu Gizem Örge;'Baba buradayım bugün...'

2023 yılında gerçekleşen CEV Avrupa Voleybol Şampiyonasında zafer elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın savunma oyuncusu Gizem Örge, duygusal bir an yaşadı.
Ordulu Gizem Örge;'Baba buradayım bugün...'

2023 yılında gerçekleşen CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda zafer elde eden A Milli Kadın Voleybol Takımımızın savunma oyuncusu Gizem Örge, duygusal bir an yaşadı. Örge, TRT mikrofonlarına yaptığı açıklamada, "Ben yokken bu takımın her başarısında babam beni ağlayarak aradı, 'Sen de inşallah bir gün orada olacaksın' dedi. Buradayım baba..." diyerek gözyaşlarına hakim olamadı.

Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nın finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Brüksel'de gerçekleşen mücadele, karşılıklı sayılarla başladı. İlk seti 27-25 kazanan Sırbistan, 1-0 öne geçti. Ancak A Milli Kadın Voleybol Takımı, ikinci sette Ebrar Karakurt'un etkili oyunuyla seti 25-21 kazandı ve durumu 1-1'e getirdi. Üçüncü sette farkı 4 sayıya kadar çıkaran Filenin Sultanları, bu farkı koruyamadı ve seti 25-22 kaybetti. Dördüncü setin sonunda etkili bir performans sergileyen Ay-Yıldızlılar, 25-22'lik set skoruyla karar setine gitmeye hak kazandı. Son sete de etkili bir başlangıç yapan Filenin Sultanları, 15-13'lük skorla zaferi elde ederek Avrupa şampiyonu oldu. Şampiyonluk sonrası milli takıma davet edilen Gizem Özge, yaptığı duygusal konuşma ile geceye damgasını vurdu.

Gizem Özge'nin açıklamaları ise şu şekilde oldu: "O kadar çok duygu var ki... Hangisinden başlayayım! Herkesle gurur duyuyorum. Yanımızda olan, destek veren herkese teşekkürler. Bana 'savunma bakanı' dendi, bu Fenerbahçe'de dendi. Benim yeniden doğuşum Fenerbahçe'de başladı. Aileme teşekkür ediyorum. Babama teşekkür ediyorum. Bu takım ne zaman başarılı olsa babam ağlayarak 'Kızım sen de bir gün orada olacaksın' dedi. Baba buradayım baba! Eminim ki tüm Türkiye bizim gibi ağlıyordur."

 




Anahtar Kelimeler : Ordulu, Gizem, Örge;Baba, buradayım, bugün...

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler