HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Eylül 2023 Cumartesi Saat: 01:12

BJELİCA'DAN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ

Trendyol Süper Lig'de 4.Hafta Kasımpaşa'ya konuk olduğu maçı farkı skorla kazanarak 3 puanı kazanan taraf oldu.
BJELİCA'DAN MAÇ SONU DEĞERLENDİRMESİ

Kasımpaşa takımı 5-1 mağlup etme başarısı gösteren Karadeniz temsilcisi Trabzonspor takımı Teknik Direktör'ü maç sonu açıklamalarda bulundu.

Bjelica; "Takımımı kutluyorum. Tamamıyla kazanmayı hak ettiğimiz bir maç olduğunu düşünüyorum. Deplasmanda 5 gol attık. Tabii ki kolay bir durum değil. Maçın ilk 10 dakikalık bölümünde maçın girişinde bir sıkıntı yaşadığımızı düşünürsek maçın geri kalanında çok akıllıca bir oyun ortaya koyduğumuzu ifade edebilirim. Bu galibiyette öne çıkacak isimlerimiz var ama bence bu bir takım galibiyeti. Çünkü bugün sahada olan olmayan herkes çok iyi mücadele etti. Sakatlıklar nedeniyle aramızda olmayan oyuncularımıza rağmen böyle bir mücadele gösterdiğimiz için takımımı kutluyorum" dedi.

Defansta iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu dile getiren Bjelica; “Defanstaki bütünlük olması gerektiği gibiydi. Aynı zamanda da hücuma çıktığımızda da efektiftik. Bulduğumuz 3 gol fırsatını da golle değerlendirdik. İkinci yarıya başladığımızda da gelen 4. golle birlikte maçın sonucu belli olmaya başlamıştı. Maçın sonlarında da aslında kendi hatalarımızdan dolayı rakibimize verdiğimiz belki birkaç fırsatı değerlendirebilirsiniz ama zaten biz de bunun üzerine çalışacağız. Gereksizdi tabii ki. Ama kendi hatalarımız sonucunda rakibe verdiğimiz fırsatlardı bunlar” ifadelerine yer verdi.

Bu galibiyetin haftanın yansıması olduğunu vurgulayan Teknik Direktörümüz, “Bu galibiyet haftanın yansıması oldu. Hafta boyunca takımımız iyi bir çalışma örneği gösterdi. Bugün sabah otelde yaptığımız aktivasyon çalışmasında da zaten bunu görebiliyordunuz. Bunu gördüğünüzde bunun yansıması saha içerisinde size bir ödül olarak gollerle ve galibiyetle birlikte geliyor. Bizim için doğru yol bu biz de bu yolda ilerleyeceğiz” dedi.

Teknik Direktörümüz, açıklamalarının son bölümünde ise şu cümlelere yer verdi: "En az 3-4 futbolcuyu aramıza katmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başkanımız ve Asbaşkanımızla sürekli görüşme halindeyiz. Biz de her zaman takımızın için elimizden gelenin en iyisini yapmaya en doğru oyuncuları aramıza katmaya çalışıyoruz. Bugün gece saatleriyle birlikte transfer sezonunun kapandığı birçok lig olacak. Dolayısıyla elimizdeki imkânların artabileceğini düşünüyoruz. Umuyoruz ki önümüzdeki hafta içerisinde bu transferleri sonuçlandırıp oyuncuları aramıza katabileceğiz."

MUHABİR/FIRATCAN GÜL




Anahtar Kelimeler : BJELİCA'DAN, MAÇ, SONU, DEĞERLENDİRMESİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler