HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
6 Ağustos 2021 Cuma

YEŞİLORDU GELİYOR...

* Yeşil, eflatun, beyaz firma renkli Yeşilordu Spor Kulübü Eylül'e top başı yapacak.
YEŞİLORDU GELİYOR...

Ordu'da futbol sahalarında yeni bir kulüp daha top koşturacak. 

Türkiye Futbol Federasyonun kayıdını yaptıran ve tesçillenen Yeşilorduspor Futbol Kulübü  2021-2022 Futbol sezonunda amatör grupta mücadele edecek. 

Sağlıkçalışanı Yahya Evli'nin kulüp başkanlığını yaptığı Yeşilordu Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü  Caner Ersöz, hedeflerinin Ordulu gençleri sokaktan  yeşil sahalara alıp ekmek kapısı açmak olduğunu ifade ederek;

" Tamamen amatör ruhla ve spor aşkıyla yola çıktık. İzmir'in Altınordu takımının bir benzerini Ordumuza kazandıracağız. Kulübümüzde Ordulu gençler Futbol oynayacak. Ordu dışından ve yabancı oyuncu kadromuza almayacağız. Yetenekli gençlerimizi Futbol camiasına kazandıracağız. En kısa zamanda Futbol okulumuzu da açacağız." dedi.

26 amatör futbolcuyla Eylül ayında top başı yapacaklarını söyleyen Caner Ersöz forma renklerinin Ordumuzun değerleri yeşil, eflatun ve beyaz olacağını kaydetti.

Yeşilordu Spor Kulübü yönetim kurulunda  Yahya Evli Başkanlığında Taner Usta, Onur Kara, Caner Ersöz, Buğra Yeşilkaş, Lütfi Demir, Fırat Şahin, Hakan Çelik, Dursun Ali Kayacık' dan oluştu.

Yeşil,eflatun,beyaz renkli Yeşilordu Spor Kulübünün teknik çalıştırıcılığını Antrenör  Aydın Özdemir yapacak.  ZÜLAL AKYÜZ

 




Anahtar Kelimeler : YEŞİLORDU, GELİYOR...

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler