HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Ağustos 2023 Cumartesi Saat: 13:02

GİRESUNSPOR’DA ÖNEMLİ KARAR

Giresunspor Başkanı olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını duyurdu.
GİRESUNSPOR’DA ÖNEMLİ KARAR

Giresunspor Başkanı Nahid Yamak, olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını duyurdu. Giresunspor'un Trendyol 1. Lig'deki Başkanı Nahid Yamak, düzenlediği basın toplantısında güncel konulara ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Yamak, mevcut yönetim kurulunun Giresunspor'un ayakta kalmasını sağlayan tek destek olduğunu vurgulayarak, beklenen desteğin takıma sunulmadığını ifade etti. Yamak, "Siyasal aktörlerimizden beklediğimiz derecede destek alamadık. İyi niyetli olanlar var, desteklemek istiyorlar fakat kendi sınırlamaları içerisindeler. Bize sağladıkları katkılar var fakat bu potansiyelin çok üstünde olabilir. Mevcut çabalara rağmen yetersiz kaldık. Çok yalnız bırakıldık" şeklinde konuştu.

Yönetim olarak genel kurul kararı aldıklarını belirten Başkan Yamak, her zaman kulübü yönetebilecek güçlü bir yönetimin hizmetinde olduklarını dile getirdi. Yamak, "Buradaki yöneticilik, sanki yarın buradan ayrılacakmışsınız gibi çalışmayı gerektirirken, aynı zamanda da burada sonsuza dek kalacakmışsınız gibi çalışmayı gerektirir. Doğru ve düzenli bir şekilde işlerin yürütülmesi son derece önemlidir. Giresun camiasına, halka ve kamuoyuna tekrar sesleniyorum. Biz yönetim olarak genel kurul kararı aldık ve bu kongre, milli maç haftasının cumartesi veya pazar günlerinden birinde gerçekleşecek" dedi.

Takımın geleceği için destek çağrısında bulunan Nahid Yamak, şu ifadeleri kullandı: "Kongre tarihine kadar elimizden geleni yaparak çaba göstereceğiz. Ancak bu süreci daha etkili bir şekilde yönetebilecek yöneticiler varsa, onları kongreye katılmaya davet ediyorum. Giresunspor'u yönetebilecek güçlü bir ekibin her zaman yanında olmaya hazırım. Bu şehrin büyük işletmeleri ve markaları mevcut. Bu değerli kuruluşların takımımıza sahip çıkması büyük anlam taşır. Elimizden geldiğince enkazı temizlemeye çalıştık. Kongre sürecini yakından izleyeceğiz. Kulübün tahtasının açılabilmesi için 94 milyon 753 bin TL borcumuz var. Bu parayı Ocak ayında transfer tahtasının açılması için ödemenin gerektiğini belirtmek isterim. Kulübü devraldığımızda borç miktarı 293 milyon TL idi. Ancak FIFA davaları sonrasında bu miktar 350 milyon TL'ye yükseldi. Ayrıca, yaklaşık 110 milyon TL'nin döviz kuru farkından kaynaklandığını söyleyebiliriz. Şu anki borç miktarımız ise 313 milyon 481 bin 718 TL'dir. Bu noktada vali ve belediye başkanına seslenmek istiyorum. Lütfen bize yardımcı olun. Ayrıca iş dünyasına da sesleniyorum. Stadyum ismi, takımın adı ve göğüs reklamı gibi alanlarda destek olmanızı rica ediyorum. Bu şehrin gençlerine sahip çıkalım."

 




Anahtar Kelimeler : GİRESUNSPOR’DA, ÖNEMLİ, KARAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler