HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
9 Ağustos 2023 Çarşamba Saat: 15:21

TRABZONSPOR RONDO ÇALIŞMASIYLA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Trendyol Süper Lig’de Karadeniz’in en büyük temsilcisi Trabzonspor’da Lig maçı için hazırlıklarına devam ettiklerini açıkladı.
TRABZONSPOR RONDO ÇALIŞMASIYLA HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Yeni sezon için hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Trabzonspor Trendyol Süper Lig’de 1.Hafta müsabakası için hazırlıklarını sürdürdüğünü açıkladı. Trabzonspor sahasında Papara Park stadında Fraport TAV Antalyaspor’u konuk edecek. Trabzonspor resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada;

"Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında evimizde oynayacağımız Fraport TAV Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün 10.00’da yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktörümüz Nenad Bjelica yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma gerçekleştirildi. Rondo çalışması ile devam eden antrenmanımızın son bölümünde ise ayak tenisi oynandı.

Takımımız, yarın 18.00’de yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.”ifadelerini kullandı.

Rondo nedir?

Rondo, tipik olarak bir grubun diğerinden daha fazla takım üyesine sahip olduğu iki oyuncu grubu arasında oynanan oyunlardır. Avantajı olan tarafın görevi, küçük grup onu geri almaya çalışırken topa sahip olmaktır. Pres yapan oyunculardan herhangi biri topa müdahale ederse veya bir oyuncuya müdahale ederse, topa sahip olan oyuncuyla rol değiştirirler.

Rondonun temel kuralları ve bunları yapmak için gereken minimum ekipman onlara mütevazi bir ün kazandırır. Ancak, bir oyuncunun ayak, pas, pres ve bilişsel yeteneklerini aynı anda geliştirmenin en iyi yollarından biridir.

 

MUHABİR/FIRATCAN GÜL





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler