HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Temmuz 2023 Salı Saat: 18:18

U11 ŞAMPIYONLUK KUPASI UFK'NİN

U-11 Ligi final maçında Galataspor’u 1-0 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü (UFK) 2022-2023 sezonu Ordu il Şampiyonu oldu.
U11 ŞAMPIYONLUK KUPASI UFK'NİN

U-11 Ligi final maçında Galataspor’u 1-0 mağlup eden Ünye Futbol Kulübü (UFK) 2022-2023 sezonu Ordu il Şampiyonu oldu.

Ordu Karşıyaka Tesislerinde oynanan ve oldukça çekişmeli geçen final müsabakasında rakibi karşısında bulduğu tek golle galip gelen mavi-siyahlı küçük yıldızlar şampiyonluğa uzandı. 

Final müsabakasını Hakem Mert Kaan Taştemel yönetirken Ünye Futbol Kulübü sahaya Okan Alp Kılıçarslan, Yakup Fıkıl, Siraç Efil, Eren Berat Güllü, Ahmet Efe Büyüksarı, Yavuz Selim Sönmez, Ahmet Dursun Ocakdan ve Haktan Emir Özden ile çıktı. Hüseyin Toprak Duman, Burak Ahmet Yıldırır, Ömer Yazıcıoğlu, Arhan Okan Davutoğlu, Kuzey Kuru, Ömer Egemen Çifci oyuna sonradan dahil olmak için bekleyen yedek isimler oldular.

Üç grupta toplam 18 takımın mücadele ettiği ve gruplarında ilk 3 sırayı alarak play-off maçları oynayan takımların vermiş olduğu U-11 ligi mücadelesinde Ünye Futbol Kulübü ile Galataspor tüm rakiplerini mağlup ederek isimlerini finale yazdıran takımlar olmuşlardı. İki takımın da çok iyi bir mücadele örneği sergilediği final karşılaşmasının 39. dakikasında Ahmet Dursun’un kaydettiği gol ile galip gelen Ünye Futbol Kulübü bir sezon önce aynı kategoride yaşamış olduğu şampiyonluk sevinicini bu sezonda da tekrarlamış oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen törende şampiyon takıma madalyalarını Ordu İl Spor Müdürü Mustafa Genç ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Kır verdiler.

Şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşanan Ünye’nin küçük yıldızları sevinçlerini aileleri ile paylaştılar.

TAMTÜRK; "BAŞARIMIZIN ALTINDA KULÜP KÜLTÜRÜMÜZ YATIYOR"

Ünye Futbol Kulübü Başkanı Metin Tamtürk geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezonda da şampiyonluğu Ünye’ye getirmenin gururunu yaşadıklarını belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bir yıl boyunca vermiş olduğumuz emeğin karşılığında hem çocuklarımızın futbol gelişimlerine katkı sağlayarak hem de saha sonucu alarak kapatmış olmak mutluluk verici. Bu sezon U-14 takımımızla şampiyon olarak Türkiye Finallerine adımızı yazdırarak Ordu U-14 tarihinde bir ilki başarmıştık. U-13 takımımız finalde penaltılarla kaybederek il ikincisi olmuştu. Son kategorimiz olan U-11 liginde de geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sezon da şampiyon olarak başarımızı tekrar etmiş olduk. Bizler Ünye’nin adını her daim zirvede tutan, Ünye’mizi başarılı bir şekilde temsil eden gurur kaynağı marka bir kulübüz. Bu başarılar kolay elde edilmiyor. Disiplinli çalışmanın yanı sıra yıllardır süregelen başarılar bir kültür oluşturuyor. Bu kültürü de alttan gelen çocuklarımıza aşılayarak devam ettiriyoruz. Müsabaka sonunda rakip takımı alkışlayarak tribüne çağıran velilerimize de göstermiş oldukları fair-play için teşekkür ediyorum. Galataspor takımını da vermiş olduğu başarılı oyun ve centilmence mücadele nedeniyle tebrik ediyorum. Hedefimiz önümüzdeki sezon daha büyük başarılar elde etmek olacak. Şimdiden bunun çalışmalarını yapmaya başladık” dedi.

HABER: Mehmet Emin Danış




Anahtar Kelimeler : U11, ŞAMPIYONLUK, KUPASI, UFK'NİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler