HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Temmuz 2023 Cumartesi Saat: 18:08

ÜNYELİ ANTRENÖR'E ANKARADAN DAVET

Ünyeli Taekwondo Antrenörü Emine Yılmaz, 6-9 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşecek olan olan 10. Uluslararası Açık Taekwondo turnuvasında milli takım antrenörü olarak görev yapmak üzere davet edildi.
ÜNYELİ ANTRENÖR'E ANKARADAN DAVET

Ünyeli Taekwondo Antrenörü Emine Yılmaz, 6-9 Temmuz tarihleri arasında Ankara'da gerçekleşecek olan  olan 10. Uluslararası Açık Taekwondo turnuvasında milli takım antrenörü olarak görev yapmak üzere davet edildi.

Ankara'da gerçekleşecek olan turnuvada 40 ülkeden 1429 sporcu mücadele edecek, Taekwondo sporcuları büyük bir  mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu önemli turnuvada Ünyeli antrenör Emine Yılmaz, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin tarafından milli takım antrenörü olarak davet edildi. Yılmaz, turnuva boyunca milli takım antrenörü olarak görev alacak.

Başarılı genç sporcu Emine Yılmaz, daha önce birçok başarı elde etmiş bir isimdir ve milli takımda alacağı bu görevle kariyerineyeni bir başarı daha eklemiş olacak. Taekwondo camiasında saygın bir konuma sahip olan Yılmaz, turnuvada Türk sporcularına rehberlik ederek ülkesini en iyi şekilde temsil edecek.

 




Anahtar Kelimeler : ÜNYELİ, ANTRENÖR'E, ANKARADAN, DAVET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler