HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Temmuz 2023 Çarşamba Saat: 18:54

ORSİC “TARAFTARIN TUTKUSUNU BİLİYORUM “

Süper Toto Süper Lig’de mücadele eden Trabzonspor, yeni transfer edilen Mislav Orsic için basın toplantısı düzenledi.
ORSİC “TARAFTARIN TUTKUSUNU BİLİYORUM “

Yeni transfer edilen Orsic, takımın teknik hocası ve taraftarlar hakkında olumlu ifadeler kullandı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica’ya büyük saygı duyduğunu belirten Mislav Oršić; “Kendisiyle birlikte iki yıl Dinamo Zagreb takımında çalışma fırsatı bulmuştuk. Oradan gelen çok iyi bir ilişkimiz var. Dolayısıyla ona çok büyük bir saygım var. Çok iyi bir antrenör olduğunu da zaten görmüştük. Dinamo Zagreb döneminde iyi işler çıkarmıştık. Umarım burada da aynı başarıyı gösterebiliriz. Hocamız takımdan her zaman daha fazlasını istiyor. Sezon sonu mutlu olacağımızı umuyorum. Hocamız beni burada görmek ve benimle birlikte çalışmak istediğini söyledi. Takım ile ilgili bilgileri anlattı ve bu sene büyük başarılar kazanabilme şansımızın yüksek olduğunu, birlikte kupalar kazanabileceğimizi anlattı. Bunları başarabilmek için hep beraber iyi iş çıkarmamız gerekiyor. Bunun farkındayız. Sezon başı kampında hem takım arkadaşlarımı tanıyabilmem hem de onların beni tanıyabilmesi adına iyi bir süreç olacaktır diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“PETKOVİC İLE OYNAMAKTAN MUTLULUK DUYARIM”

Kendisine yöneltilen Bruno Petkovic sorusunu yanıtlayan Oršić; “Bruno Petkovic ile ilgili çıkan haberleri ben de gördüm ama tabii kolay bir durum değil. Hem kulüpler adına hem de kendisi adına konuşulması gereken ve kulüplerin karara bağlaması gereken, daha sonra ise oyuncunun karar vereceği bir durumdan bahsediyoruz. Bu nedenle çok fazla yorum yapmak istemiyorum ama kendisiyle çok iyi bir arkadaşlığımız olduğunu söyleyebilirim. Onunla 5 yıl boyunca oynama fırsatı buldum. Birbirimize birçok gol için asist yaptık. Birlikte gol sevinçleri yaşadık. Eğer onunla tekrar oynama fırsatım olursa bundan mutlu olurum” dedi.

“ONLARIN TUTKUSU BİZİM MOTİVASYONUMUZU YÜKSELTİYOR”

Trabzonspor Taraftarlarına sıcak karşılamaları için teşekkür ettiğini ve takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum sağladıklarını vurgulayan Mislav Oršić, açıklamalarına şu sözlerle son verdi:

“Trabzon Havalimanı’nda taraftarlarımızın bana yaptığı karşılama için onlara teşekkür etmek istiyorum. Zaten gelmeden önce taraftarlarımızın ne kadar tutkulu olduğu yönünde bilgilerim vardı. Onların tutkulu olması biz oyuncuları motivasyon olarak olumlu etkiler. Şampiyonluk için düzenlenen kutlamaları ben de medyadan görmüştüm. Özellikle kutlamalardaki gemi fotoğrafları beni çok etkilemişti. Bu sezon aynı başarıları ve aynı kutlamaları yaşamayı umuyorum. Bütün takım arkadaşlarım tarafından da çok iyi karşılandım. Çok iyi bir ortam vardı ve herkes bana yardımcı olmaya çalıştı. Milli takımlardaki arkadaşlarımızın da bize katılımıyla hep birlikte çalışabilme fırsatı bulacağız. Trabzon’a gelirken şehirle ilgili pek fazla soru sormadım çünkü ben futbol oynamaya geldim. Temel pozisyonum sol kanat pozisyonu ama daha önce hocamız ile birlikte farklı pozisyonlarda da oynamıştım ve ikinci santrafor olarak da görev almıştım. Hocamız benden nerede faydalanmak isterse orada oynayacağım. Bizim hedefimiz sıkı çalışıp başarılar kazanmak olacak.”




Anahtar Kelimeler : ORSİC, “TARAFTARIN, TUTKUSUNU, BİLİYORUM,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler