HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 15:33

İSTANBUL ORDUSPOR’DA SEZON SONU TOPLANTISI

Orduluların kurduğu İstanbul Orduspor Kulübü'nde sezon sonu toplantısı gerçekleştirildi.
İSTANBUL ORDUSPOR’DA SEZON SONU TOPLANTISI

İstanbul Orduspor Kulübünde gerçekleşen toplantı’da geçmiş sezon hakkında ve gelecek sezon için hazırlıklar kapsamında geni bir toplantı gerçekleştirildi.

İstanbul Orduspor Kulübü'nün sosyal medya hesabında yapılan açıklamada: ”İstanbul Orduspor Kulübümüze, 2022-2023 sezonunda maddi destek veren, sınırlı sayıda Ordulu İş insanları ile bir araya gelerek; 2022-2023 ve 2023-2024 Sezonu için istişare Toplantısı Yapıldı. Verilen Taahhütlerle BAL Lig’i hedefi yapıldı. 1 yıl içerisinde alt yapılarda 8 kategoriye katılıp 230 lisanslı futbolcusu olan kulübümüzün yeni sezonda daha büyük hedeflerle devam etmesi için, Mücadele etme kararı alınan gecede, 2022-2023 Sezonunda; En fazla katkıda bulunan, Çağatay Öztürk, Fahri Ateş, Harun Kuru ve Arif Hikmet İlke Başkanlarımıza plaket verildi. Yapmış olduğumuz istişare gecemize katılım sağlayıp taahhüdde bulunan, Harun Kuru, Fahri Ateş, Arif Hikmet İlke, Ali Bayraktar, Hüseyin Öztürk, Ersin Topcu, Şükrü Akyol, İlhan Sarıhan, Yaşar Çalık, Necati Akın, Turgay Çetin, Tuncay Altaylı, Seçkin Tarakçı, Ömer Faruk Günay, Mehmet Parlak ve Harun Kurunun misafiri Metin Beye teşekkür ederiz.

Ayrıca gecemizin sponsoru olan Başkan yardımcımız Harun Kuru, Revan Garden Sahibi Hemşehrimiz Kemal Demirci ve Gecemizde; Bizleri geç saatlere kadar söylemiş olduğu Türkülerle coşturan, Hemşehrimiz güzel sesli sanatçımız, Aydın Beyoğlu,na teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

 




Anahtar Kelimeler : İSTANBUL, ORDUSPOR’DA, SEZON, SONU, TOPLANTISI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler