HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
24 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 12:40

ULUBEY-OHTAMIŞ SPOR FUTBOL KULÜBÜ KURULUYOR

Ulubey-Ohtamış Spor Kulüp Sekreteri Emrullah Bal, futbol branşında da mücadele edeceğini açıkladı.
ULUBEY-OHTAMIŞ SPOR FUTBOL KULÜBÜ KURULUYOR

Ulubey-Ohtamış Spor Kulübü Sekreteri Emrullah Bal, “Gerçekleştirilen Ulubey Ohtamış Spor Kulübü yönetim kurulu toplantısında basketboldan sonrada futbol şubesinin kurulmasına ve Ordu 2. Amatör futbol ligine takım çıkartılmasına karar aldık. Ordu ilimiz başta olmak üzere Karadeniz bölgesinde basketbol takımlarının yatırım yaparak üst liglere takım çıkartması imkansız gibi. 

İlimizde yerel basketbol ligini oluşturmak için rekabet edecek takım zor buluyoruz. Sadece ilimizde değil Karadeniz bölgesinde de diğer illerde de basketbol bölgesel ligi oluşturacak takımlar çıkmıyor.

Fakat bizler basketbolda altyapı yapmaya u14, u16 ve u18’de lig eğer takım olupta büyük erkeklerde yerel lig oluşursa takım çıkartacağız. Kulübümüzü daha fazla sporcu ile buluşturmak için basketbolun ardından futbol şubesini de kurmaya karar verdik” dedi.

Fubol şubesi sorumlusu Cemal Düzgün, "Ulubey Ohtamış Spor Kulübü olarak öncelikle daha fazla gencimizi spor ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bu yıl 2. Amatör ligde şampiyonluk paralası ile takım oluşturacağız. Özellikle Ulubey ve Ohtamış’lı bonservisi elinde olan amatör sporcularımız bizimle görüşmeden başka kulüplerle görüşmesinler. Aynı zamanda futbol altyapımızı da kuracağız. Sportif menejer olarak Ahmet Sayan ile anlaştık. Antrenör olarak Uğur Kartal ile görüşüyoruz. Altyapı antrenörü için de çalışmalarımız devam ediyor. Bayram sonrası düşündüğümüz oyuncular ile bir araya geleceğiz" dedi.




Anahtar Kelimeler : ULUBEY-OHTAMIŞ, SPOR, FUTBOL, KULÜBÜ, KURULUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler