HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Haziran 2023 Pazar Saat: 16:46

FİLENİN SULTANLARI DOLU DİZGİN

Filenin Sultanları, Voleybol Milletler Ligi'nde Dominik Cumhuriyetini 3-1 yendi ve 8. maçında 6. galibiyetini aldı.
FİLENİN SULTANLARI DOLU DİZGİN

İlk sette Filenin Sultanları iyi bir başlangıç yapamadı ve 5-2 geride başladı müsabakaya. 3 sayılık farkı kapatarak Ay yıldızlılar 4 sayılık seri yakaladı ve durumu 6-5’e getirdi. Karşılıklı sayılarla ilerleyen müsabakada 17-17 beraberlik hakimdi. İlk seti daha iyi oynayan Filenin Sultanları hata yapmadı ve seti 25-23 kazanmayı bildi.

İkinci sete karşılıklı sayılarla başlayan iki ekip, set ortasında bu beraberlik bozularak 16-8 Ay Yıldızlılar, öne girmeyi başardı. İkinci sette hatasız oynayan Melisa Vargas, sayıyı 25-19'a getirerek seride durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sete 3-0’lık seri ile başlayan Dominik Cumhuriyeti, set başında 7-5 önde girdi. Set ortalarında 16-12 önde götüren Dominik Cumhuriyeti setin sonunda 25-23 kazanarak seride durumu 2-1’e getirdi.

Başa baş geçen mücadelede dördüncü sete iki ekipte karşılıklı sayılarla başladı. Sete iyi başlayan ekip 6-3’lük üstünlükle Dominik Cumhuriyeti oldu. Set ortalarında Ay Yıldızlılar ve Dominik Cumhuriyet karşılıklı sayılarla 16-16 beraberlikle ilerledi. Set sonunda ise hata yapmayan Filenin Sultanları, 25-20 seti kazandı. Böylelikle seride 3-1’i bularak maçı kazanan taraf oldu. 

A Milli Kadın Voleybol Takımı, ligin üçüncü haftasında 28 Haziran-2 Temmuz'da Tayland'ın başkenti Bangkok'ta mücadele edecek.




Anahtar Kelimeler : FİLENİN, SULTANLARI, DOLU, DİZGİN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler