HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
14 Haziran 2023 Çarşamba Saat: 13:06

ORDUSPOR 1967’YE CEZA ŞOKU

Orduspor 1967 takımı, Karaman FK ile oynadıkları play-off müsabakasından ceza aldı.
ORDUSPOR 1967’YE CEZA  ŞOKU

HABER:FIRATCAN GÜL

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu dün yaptığı toplantıda kararını açıkladı. Başta Orduspor 1967 olmak üzere Karadeniz takımlarının da cezaları belli oldu.

İşte PDFK kararları; 

ORDUSPOR 1967 A.Ş.’nin, 06.06.2023 tarihinde oynanan ORDUSPOR 1967 A.Ş.-KARAMAN FUTBOL KULÜBÜ TFF 3. Lig Play-Off müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 7.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına.

BİTEXEN GİRESUNSPOR Kulübünün, 07.06.2023 tarihinde oynanan BİTEXEN GİRESUNSPOR-FRAPORT TAV ANTALYASPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT TRİBÜN E ve F, DOĞU ÜST TRİBÜN M, BATI ALT TRİBÜN C bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,

TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 06.06.2023 tarihinde oynanan MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK-TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada 10. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 280.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan MİSAFİR TRİBÜN GÜNEY ÜST A ve GÜNEY ALT A bloklarda yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, karar verilmiştir.




Anahtar Kelimeler : ORDUSPOR, 1967’YE, CEZA, ŞOKU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler