HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 22:07

52 ORDUSPOR PENALTILARDA KAYBETTİ

TFF 3.Lig play-off final müsabakasında 52 Orduspor-Belediye Derincespor karşılaşmasını penaltılarda 5-4’lük sonuçla Belediye Derincespor 2.Lig’e yükseldi.
52 ORDUSPOR PENALTILARDA KAYBETTİ

HABER: FIRATCAN GÜL

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig play-off final müsabakasına mor beyazlıların başlama vuruşu ile başladı. Ankara Eryaman Stadyumu’nda oynanan ilk yarıda iki takımında ciddi bir gol pozisyonu olmadı. Topa daha fazla hakim olan 52 Orduspor takımı gole yaklaştığı pozisyonlar olsa da ataklar olumsuz sonuçlandı.Dakikalar 29’u gösterirken 52 Orduspor tarafında zorunlu bir değişiklik yaşandı. Mor beyazlılar da 29. Dakikada Sinan Morgil yerini Abdullah Sezgin’e bıraktı. 45.dakikada 52 Orduspor takımında Sergen İlhan sarı kart gördü. İlk yarıda normal süresini tamamlayan müsabakada dördüncü hakem oynanmayan süreyi +3 olarak gösterdi. 45+2’de Belediye Derincespor takımında Ahmet Keleş sarı kart gördü. İlk yarı 0-0’lık sonuçla sona erdi.

Maçın ikinci devresine Belediye Derincespor başladı. Maça etkili başlayan mor beyazlılar 64. Dakikada rakip kalede bulduğu pozisyonda hakem Cihan Aydın Belediye Derincespor lehine faul kararı verdi. Cihan Aydın’a pozisyonun izlenmesi için VAR’dan uyarı geldi ve pozisyonu izledikten sonra 52 Orduspor takımı adına penaltı kararı çıktı. 65. Dakikada 52 Orduspor takımında Batuhan Er, penaltı vuruşundan golü buldu ve 52 Orduspor takımı 1-0 öne geçti. Golü bulduktan sonra skoru düşünerek defansif oynayan 52 Orduspor takımı, rakibi daha geride karşılamaya başladı. 66’da Özgür Çetiner, Belediye Derincespor adına Tayfun Kırca ve Ahmet Keleş yerini Tarık Mayhoş ve Bertuğ Başdemir’e bıraktılar. 72’de 52 Orduspor takımında Stoper Yalçın Eycan Kaya sarı kart gördü. 74’de Belediye Derincespor takımında Uğurcan Bekçi yerini Okan Baydemir’e bıraktı. Skoru korumaya çalışan 52 Orduspor takımında 80’de İrfan Başaran ve Muhlis İstemi yerini Gökhan Erdöl ve Özgen Erdem’e bıraktı. 80’de oyuna giren Özgen Erdem 82’de ters bir kafa vuruşuyla kendi kalesinde golü gördü ve Belediye Derincespor 1-1’lik eşitliği yakaladı.

90 dakikanın tamamlandığı sürede dördüncü hakem oynanmayan süreyi +8 olarak gösterdi. 90+2 ve 90+7’de 52 Orduspor takımı oyuncuları Erhan Karayer ve Sefa Küpeli sarı kart gördü. Eşitliğin bozulmadığı müsabakada maç uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk devresinde 100’de Belediye Derinspor’da Mehmet Tosun yerini Erdi Can Şehit’e bıraktı. 101’de 52 Orduspor takımı Teknik Direktör’ü Yavuz İncedal, Sefa Küpeli’yi oyundan alarak yerine Veysel Sözmezsoy’u oyuna dahil etti. Uzatmaların ilk devresinin son dakikasında 52 Orduspor takımı penaltı kazandı. 105+3’de Penaltı’da topun başına Batuhan Er geçti ve penaltı vuruşundan yararlanamadı. Uzatmaların ilk devresinde gol sesi çıkmadı.

Uzatmaların ikinci devresinde 52 Orduspor takımı baskılı oynamaya başladı. Belediye Derincespor oyunu soğutarak penaltılara gitmek istiyor. 111’de Belediye Derincespor’da Berkay Çakır ve Furkan Gedik yerini Yiğit Demir ile Eren Bayraktar’a bıraktı. Uzatmaların ikinci devresinde de eşitlik bozulmadı ve penaltılar 2.Lig’e çıkan ekibi belirleyecek. Penaltılarda Belediye Derincespor 5-4’lük skorla 2.Lig’e yükselen ekip oldu.




Anahtar Kelimeler : 52, ORDUSPOR, PENALTILARDA, KAYBETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler