HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Haziran 2023 Pazartesi Saat: 12:02

ÇAYBAŞI’NIN GURURU

Ordu Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi'nde eğitim gören ve Milli Takım sporcusu olan Cansu Hale Nur Yiğit, Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'nda birinci oldu.
ÇAYBAŞI’NIN GURURU

HABER: TUĞÇE ARSLAN

Ordu Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi'nde eğitim gören ve Milli Takım sporcusu olan Cansu Hale Nur Yiğit, Bilek Güreşi Avrupa Şampiyonası'nda birinci  oldu.

Moldova'da düzenlenen "Gençler Bilek Güreşi Şampiyonası 70 kg Sol Kol" kategorisinde mücadele eden Yiğit, üstün performansıyla zafer elde etti. Başarısından dolayı, Çaybaşı Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Cansu Hale Nur Yiğit'i tebrik etti.

Semiz, Yiğit'in şampiyonluğunu hak ettiğini vurgulayarak şu sözleri kullandı:“Moldova’da düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası’nda 18 yaş altı sol kol 70 kiloda rakiplerini geride bırakarak Avrupa Şampiyonu olan, Çaybaşı Şehit Çetin Ak Anadolu Lisesi öğrencisi milli sporcu Cansu Halenur Yiğit evladımızı yürekten kutluyorum. Çaybaşı’mızın, Ordu’muzun ve Ülkemizin adını, tanıtımını en iyi şekilde yapıp spora ve sporcuya verdiğimiz desteği de başarıları ile bizlere gösteren Şampiyon kızımız Cansu Halenur Yiğit başta olmak üzere, tüm kıymetli sporcularımızı ve hocalarımızı canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının daim olmasını diliyorum.”

 




Anahtar Kelimeler : ÇAYBAŞI’NIN, GURURU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler