HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Haziran 2023 Perşembe Saat: 18:24

ORDUSPOR 1967 KARAMAN’DA MAĞLUP OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu 3.Lig 2.Gruplarda mücadele eden Karadeniz ekibi Orduspor 1967, play-off yarı finalinde Karaman Futbol Kulübü’ne 1-0 mağlup oldu.
ORDUSPOR 1967 KARAMAN’DA MAĞLUP OLDU

HABER:FIRATCAN GÜL 

İki takım da maça kontrollü başladı. Kontra ataklarla hucüm yollarında etkili olmaya çalışan Karaman FK 9. Dakika’da Umut Dilek ile gole çok yaklaştı ancak yaptığı vuruşta top auta gitti. 25.Dakika’da Karaman FK’nın sağ bek oyuncusu Samet Aydın sarı kart gördü. 26. Dakika’da Karaman FK’de Akın Akman, Ahmet Teker hakeme itirazdan sarı kart gördü. İlk devrenin bitimine 15 dakika kala oyun sertleşti daha agresif bir maça dönüştü. 32.Dakika’da Orduspor 1967’de Harun Özcan yerini Ufuk Özkan’a bıraktı. Topa daha fazla hakim olmaya, gerilerden oyun kurmaya çalışan Orduspor 1967 42. Dakika’da ceza sahası içinde Bilal Gülden topu ağlarla buluştu ama öncesinde hakemin elle kontrol kararında gol iptal oldu. İlk devrede oynanmamış kabul edilen +5 dakika eklendi. Karaman FK ve Orduspor 1967 takımlarının buldukları fırsatları değenlendiremedi. Maçın ilk devresi 0-0’lık beraberlikle bitti. İkinci yarıda orta sahalar hızlı geçilmeye ceza sahasına hızlı geçişler sağlandı. 64’de Karaman FK baskısını arttırdı ve kale önünde net bir pozisyonu değerlendiremedi. 68’de elle oynayan Orduspor 1967 oyuncusu Serhat Velioğlu sarı kart gördü. Kazanılan serbest vuruşta Karaman FK oyuncusu Selim Dilli çok uzaklardan düzgün bir vuruşla plaka dakikalarında 70’de skoru 1-0’a getirdi. 81’de Orduspor 1967’de Cevatcan Ekinci 84’de Gökay Eser sarı kart gördü. Maçta oynanmayan süre 8 dakika eklensede müsabakada başka gol sesi çıkmadı.

Orduspor 1967-Karaman FK play-off yarı final müsabakasının rövanş maçı Yeni Ordu Stadyumu'nda 6 Haziran tarihinde 20:00’de oynanacak.




Anahtar Kelimeler : ORDUSPOR, 1967, KARAMAN’DA, MAĞLUP, OLDU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler