HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Mayıs 2023 Pazartesi Saat: 21:18

EFSANE ORDUSPOR’DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Orduspor Sportif Direktör Cihangir Güner sosyal medyadan hem övdü hem tepki gösterdi.
EFSANE ORDUSPOR’DAN DUYGUSAL PAYLAŞIM

HABER: Fıratcan GÜL

Orduspor Sportif Direktör Cihangir Güner sosyal medyadan hem övdü hem tepki gösterdi.  

Efsane Orduspor Kulübü deprem bölgesinden gelen sporcularla 2.Amatör kümede şampiyon oldu. Kulübün Sportif Direktör’ü Cihangir Güner sosyal medyadan yaptığı açıklamada emeği geçenlere teşekkür ederken birkaç kişiye de ateş püskürttü.

‘’ORDUSPOR’UN HALİNE ACIYORDUNUZ’’

Güner, şu paylaşımda bulundu; “ Bir hikaye’nin daha sonuna geldik. Seven de sevmeyen de sağ olsun. Emeği geçen herkesin eline sağlık biliyorum ki çok sıkıldığınız ve sanki umudunu kestiğiniz ve bir daha iyileşmeyeceğini düşündüğünüz bir hastanın başında bekler gibi hiçbir şey yapılmadan Orduspor’un haline acıyordunuz. Hayatınızın önemli bir kısmının çoğunuzun çocukluğunun, gençliğinin kahramanı hikayesi olmuş Orduspor ne olacak diye siz de şaşırmış durumdayken bir adam çıktı, bu şehrin en büyük STK’sı en büyük sevdasını ayağa kaldırdı. Ordu Valisi Tuncay Sonel ne olursa olsun gücünü içindeki adamlık ruhundan alarak bu yola çıktı ve çıkılmaz diyeni 188 Sicil Numaralı Orduspor’u sahaya çıkartarak bu şehre heyecan, mutluluk kattı. Her şeyi bir kenara bırakıp keyif alın dedi. Hemen rant peşindeki pusuda bekleyen ama bizi yolda görünce arkasına bakmadan Fidangör’de koşa koşa kaçan dost görünümlü kişiler unutmamız da mümkün değil”

"TUNCAY SONEL ADAMLIK RUHUNU ORTAYA KOYDU" 

Hayatı boyunca bukalemun gibi olduğu zemine uyum sağlayan insanlar var oldukça yorulmayacağız daha şevk ile heyecan ile mücadeleye devam edeceğiz. Çıkamaz denildi, çıktık bir şey olmaz dediler, 12/12 yapıp 96 gol atıp 4 gol yiyerek şampiyon olduk. Şimdi yeni fragmanları sonu ne olacak diye düşünenler elbet olacak. Bu şekilde art niyetli düşünenlere inat yaşayacak biz bir gün güzide Ordu’dan, bu kıymetli değerli Ordu halkına en değerli hediyelerini emanet edip gönül rahatlığıyla gideceğiz. Biz Depremin Çocukları gösterdiğiniz samimiyet ve dostluk için sonsuz teşekkürler minnet ve saygıyla sizleri selamlıyorum” ifadelerini kullandı.




Anahtar Kelimeler : EFSANE, ORDUSPOR’DAN, DUYGUSAL, PAYLAŞIM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler