HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Nisan 2023 Salı Saat: 18:29

GÜLYALI FUTBOL SAHASINA KAVUŞUYOR

Ordu İli Gülyalı İlçesine yapılan Futbol Sahası İnşaatı Devam Ediyor.
GÜLYALI FUTBOL SAHASINA  KAVUŞUYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapımına başlanan Turnasuyu Futbol Sahasında inşaat Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’in takibinde hızla ilerliyor.

250 seyirci kapasiteli, 4’lü soyunma Odası ve FİFA Standartlarında yapılacak saha 150 günde futbol severlere teslim edilecek.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, “Gülyalı ilçemizin Turnasuyu mahallesinde içinde bulunduğumuz alana Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından Fifa standartlarında sentetik çim saha yapılıyor. İnşaatına başlandı. Yaklaşık 150 gün sonra tamamlanmış olacak. Gençlerimizin hizmetinde olacak. Bu muazzam eser Gülyalı ilçemiz için yine yakınlığıyla Altınordu ilçemiz içinde son derece önemli. 250 kişi kapasiteli tribünü bulunacak. Şuanda zemin iyileştirme çalışmaları tamamlanıyor.

 Bu yatırımı Ordu ilimize veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Bakanlık Yetkililerine, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e, Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl Başkanımıza, özellikle sahanın tahsisinde bizlere destek olan Milli Eğitim Müdürümüze ve Yöneticilerine teşekkür ediyoruz. 

Bu saha Gülyalı ve Altınordu ilçelerimiz için ihtiyaç olan bir sahaydı. Özellikle bu bölgede spor tesisi anlamında futbol sahası eksikliği vardı. Böylelikle bu ihtiyaçta tamamlanmış olacak. Tamamlandığında ise bölgedeki tüm gençlerimizin, okullarımızın kullanabileceği bir alan olmuş olacak. Son teknolojiyle yapılacağı için ilimizdeki en güzel sahalardan biri olacak. Şimdiden gençlerimize hayırlı olsun. Emeği geçen herkese de teşekkür ediyorum.’’ dedi.




Anahtar Kelimeler : GÜLYALI, FUTBOL, SAHASINA, KAVUŞUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler