HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Haziran 2021 Çarşamba Saat: 21:59

ADEM BEKAR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Türkiye 3.Liginde mücadele eden Fatsa Belediyespor kongresinde seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Adem Bekar yeniden Başkan seçildi.
ADEM BEKAR YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Türkiye 3.Liginde mücadele eden Fatsa Belediyespor kongresinde seçime tek liste ile giren mevcut Başkan Adem Bekar yeniden Başkan seçildi.

 Fatsa Belediyespor’un yeni yönetimi Adem Bekar Başkanlığında, Ali Kemal Türkyılmaz, Atıf Taha Seri, Burak Cengiz, Ekrem Koşum, Erhan Çelik, Fikret Akın, Hasan Ergeç, Hüseyin Gürol, İsmail Vahap Kibar, Kemal Yıldırım, Kerem Varan, M. Muhittin Ocak, Mehmet Mutlu, Naim Felek, Necati Efe, Özgür Tırınk, Salim Taşbaşı, Sezgin Aydınlık, Üzeyir Erdoğan ve Yaşar Sabancı isimlerinden oluştu.Fatsa Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşen kongreye Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, İlçe Başkanı İsa Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu, daha öncede kulüpte başkanlık ve yöneticilik yapmış isimler katıldı.

 Kongrenin açılış konuşmasını yapan Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Bekar, “Yönetimde bulunduğumuz bu süreçte önceliğimiz Fatsa’yı başarı ve gururla temsil eden bir takım oluşturmak olmuştur. Göreve geldiğimiz günden bu yana kulübü ekonomik, idari ve sportif olarak daha ileriye götürmek adına çalışmalar yapılmıştır. Bu süreçte mali gerçeklere uygun bir takım kurmak, alt yapı faaliyetlerine öncelik vermek, başarıya odaklı ve şehri gururla temsil eden bir takım oluşturmak adına çalışmalar yapılmıştır. Yine bu noktada kulübe maddi kaynaklar yaratmak adına çalışmalarımız devam etmektedir. Pandemi sürecinde birçok kulüp gibi kulübümüzde olumsuz etkilenmiştir. Bu süreçte maske satışı, kafe ve oyun parkı işletmeleri, piyango çekilişleri gibi organizasyonlarla kulübe maddi kaynak oluşturulmaya çalışılmıştır. Yine kısa bir zaman içerisinde Flo Oto Kiralama Yönt. Kurulu Başk. Sayın İsa Kofraz’ın destekleri ve kendi imkanlarımız ile bir milli piyango çekilişi daha gerçekleştireceğiz. Desteklerinden dolayı ayrıca İsa Kofraz’a teşekkür etmekle birlikte Fatsa’mızın desteğini beklemekteyiz.” dedi.

 Fatsa Belediyespor kongresinin son bölümünde daha önceden kulüpte Başkanlık yapan, Sait Demirci, Halil İbrahim Özyurt, Av.Ahmet Canbaz, Muammer Coşkun, Hasan Gezer, Dr.Onur Sarıhan, Haşim Bursalıoğlu ve İsmail Sarıçiçek’i vekaleten oğlu Yasin Sarıçiçek’e teşekkür plaketi ve üzerlerinde isimleri yazılı forma hediye edildi. 




Anahtar Kelimeler : ADEM, BEKAR, YENİDEN, BAŞKAN, SEÇİLDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler