HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Kasım 2022 Perşembe Saat: 07:41

YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

Ordu'da, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’nden bu yıl 17 bin 567 kişi yararlandı.
YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK

Ordu'da, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi’nden bu yıl 17 bin 567 kişi yararlandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından çocukların yüzme öğrenimlerini sağlamak amacıyla başlatılan proje çerçevesinde yüzme kursları devam ediyor.

Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi kapsamında haftanın altı günü (Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar) 30 saat, 20’şer kişilik gruplar halinde gerçekleştirilen kurslarda Ocak 2022 den itibaren 17 bin 567 kişi yüzmeyi öğrendi.

Sporun tabana yayılması ve yaygınlaştırılması noktasında gerçekleştirilen faaliyetlerin önemine değinen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, ‘’Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu liderliğinde sürdürülen Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ile Türkiye'nin dört bir yanında çok kıymetli çalışmalar yürütülmektedir. Ordu olarak bizlerde gerek yeni faaliyete geçmiş gerekse yenilenen yüzü ile modernizasyonu yapılmış tesislerimizle sporcularımıza en iyi imkânları sunmak ve hizmet vermek gayreti içerisindeyiz. Yılsonuna kadar yüzme öğrenen kişi sayısında önemli bir ivme yakalayacağımızı ümit ediyorum. Yüzme öğrenmek isteyen herkese tesislerimizin kapıları sonuna kadar açık. 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızı fiziksel, zihinsel, mental ve sosyal yönden faydaları ile birçok payda altında bir araya getiren sporda buluşmaya davet ediyorum.’’ dedi   

nBÜLTEN




Anahtar Kelimeler : YÜZME, BİLMEYEN, KALMAYACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler