HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Çocukları Ağlatan Bencilleride, Allah Ağlatır…!

17 Mayıs 2021 Pazartesi

Geleceğin umudu çocukları,  çıkarttıkları kargaşa, kavga gürültü ve savaşlarla öldürerek, korku salarak hıçkıra hıçkıra ağlatan basiretsiz sevk ve idarecileri, gün gelir yarattığı tüm kullarının özelliklede çocukların ilk ve tek sahibi,koruyucusu yüce Allah daha beter ağlatır..

Şunu unutmayın bencil,basiretsiz, paragöz idareciler,oraya buraya atıp gürleyerek yaptığınız hayati hatalarınızla sebep olduğunuz kavgalar,gürültüler ve hatta savaşlar nedeniyle ölümle burun buruna getirerek çaresizlikten hüngür hüngür ağlattığınız çocuklar yüzündengun gelecek yüce Allah sadece siz idarecileri değil,sizlerin  aile mensuplarını, akrabalarını, kısacası yedi silsilesini yaşamları boyunca ağlatacaktır..!

Ancak vahim olan,dünyanın olmazsa olmaz en önemli canlısı ve geleceğin umudu tüm çocuklar doğarken ağlar, çocukken ağlar, büyürken ağlar.Eee bu insan evladı çocuklar hep ağlayacak mı geleceğin umudu çocuklara, gülmek yasak mı Allah aşkına.!

Unutulmamalı ki geleceğimizin umudu çocukları ağlatan milletler ve idarecileri ne dün,ne bugün nede gelecekte asla gülemezler,dikkat edilirse geçmişlerinde can yakmışlar gülemiyorlar...! 

Zaten başkasına zulmeden, haksızlık yapan kimsenin yaptığı kötülüğü asla yerde kalmaz;er yada geç sadece  haksızlığı yapanın kendisine değil, yedi silsilesine döner, dönmüştürde.!

Ağlatan er yada geç ağlar diyen ölümlü fani olan biz aciz kullar değil.

Ağlatan er yada geç ağlar diyen sizi bizi hepimizi ve tüm kainatı yaratan yüce Allah saygıdeğer insanlar ve Ünyeliler,Allah,Allah...

Yaratılmışların tek umudu,tek çare kapısı,aciz ölümlü fani kulların hiç biri değil,yaratan yüce Allah dır,Allah...

 


Bu haber toplam 414 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları