HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

KARTAL

11 Ocak 2022 Salı

Çalıyor ama çalışıyor diyerek kendilerininde hırsız olduklarını   dünyaya ilan eden tüm hırsızların sonu Kartal gibi parçalanıp yok olmaktır..!

Çalıyor Ama Çalışıyor diyerek  mazlum insanların hakkını kendileri gibi bir avuç ülke insan din Allah ve devlet düşmanlarına yediren zavallılar, sizler gibi çalıyor ama çalışıyor diyerek kendilerininde hırsız olduklarını dünya aleme ilan eden hırsızların sonu tavuğun yavrusunu çalmak üzere pike yaparak, alçakça uçarak horoz tarafından yakalanıp feci şekilde canından olan kartal gibi canınızan olacaksınız, Canınızdan olmadınız da yaralı kurtulsanız dahi fani dünyada sürüm sürüm sürünecek aileniz ve Evlatlarınızda sizler gibi hırsızların yüzünden fani dünyada ülkede Ünye'de inim inim inleyerek sürünerek yaşam sürecek.

Kul hakkı yemenin hayırlı sonu yok.

Kul hakkı yiyen devyefirende yiyenlere çalıyor ama çalışıyor diyerek şahsi çıkarı için oylarıyla destek verende  sürünecek.

Hırsızlığın ve hırsızların sonu yoktur.Dünyanın en büyük hırsızı Faredir,fare doğumundan olümüne kadar çalar.Ama halen daha doymaz.ve çalmaya devam eder.Çünkü emek verilmeden hak edilmeden çalınan mal da tüyü bitmemiş Kızıl yetimin hakkı var.

Kul hakkı,kul hakkı  yiyenlerin gırtlağına tıkanır..!

Kul hakkı yiyenlerin yüzlerine bakın onlar asla gülmez.Güler gibi yaprak sırıtırlar sadece.Çünkü günümüzde olduğu gibi çalıyor ama çalışıyor diyerek kendilerininde hırsız olduğunu ülkeye ve dünya aleme ilan eden hırsızlar gülmek isteselerde gülemez sadece dişlerini çıkartarak pişmiş kelle gibi sırıtırlar .

Yüce Allah tüm iyi ve güzel ahlaklı vicdanlı insanları çalıyor ama çalışıyor diyen hırsızların şerrinden muhafaza eylesin.


Bu haber toplam 512 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları