HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

Allah’a Değil,Kula Kul Olan Kaybeder Bizim Gibi...!

12 Nisan 2021 Pazartesi

Okuyup öğrenerek yalnızca kendisini yaratan Allah'a kul olan insanlar ve mensubu olduğu Ülkesi her daim kazanır.

Yüce Allah’ın yarattığı ve oku buyurduğu okuyan,öğrenen,ilim,bilim,sanat tahsil eden insanlar Allah'a kul olur,birbirlerine ve insan dostu canlılara sevgi göstererek saygılı olarak huzur ve güven içerisinde hayatını mesut ve mutlu biçimde sürdürürken,okumayan,öğrenmeyen ve cahil kalıp Fetö terör örgütü acı örneğindeki cahil,cühela,taciz,tecavüz cinsi sapık cemaat ve tarikatların kendileri gibi ölümlü bedavacı şeyhlerine şıhlarına günümüzde olduğu gibi kul köle olur hem kendileri hem de mensubu olduğu ülkelerini süründürürler , süründüyorlar ne yazık ki.

Yüce Allah yarattığı tüm kullarına birbirinize karşı saygılı olun saygılı davranın,kendiniz gibi ölümlü kula değil,yalnızca bana Allah'a kul olun,ne isterseniz kendiniz gibi ölümlü kullardan değil,benden Allah'tan isteyin buyurmuyor mu.!

Evet Yüce Allah ne isterseniz benden isteyin buyuruyor. Peki ölümlü akıl sahibi kullar olarak siz dün,bugün ve halen daha ne yapıyorsunuz? Sizi bizi,hepimizi kainatı yaratan ölümsüz yüce Allah dururken kendiniz gibi ölümlü kula köle olmaya ve ölümlü kuldan istemeye devam ederek,hem kendinize hem de ülkenize ve insanlarınızla insan dostu canlılara zarar veriyorsunuz.

Siz akıl sahibi insana,insanlara, aklınıza yazık değil mi,Allah aşkına...

Biz insanlar ve mensubu olduğumuz cennet vatan ülke ve Ünye olarak dün bugün ve halen daha bizi yaratan yüce Allah'ı unutarak kendimiz gibi ölümlü kula,kul köle olmaktan kaybettik ve halen daha bu büyük yanlışımızdan dolayı

ülke Ünye ve tüm insanlar olarak benzer hatayı yapmaya devam ettiğimiz için kaybediyoruz ve kaybetmeye devam ediyoruz ne yazık ki.

Unutma ey akıl sahibi insanoğlu.Sen ölümlü fanisin.Ölümlü fani olan insan ,kendisi gibi ölümlü fani olan insana kul köle olmaz,olacaksa ki evet olacak,o halde kendisini ve bütün canlılar ile alemi yaratan, alemin ilk ve tek sahibi,ilk ve tek hakimi seni beni her şeyi yoktan var eden yüce Allah'a kul olur.. . Yüce Allah'a kul olan insanlar ve ülkesi kazanır, bizim gibi halen daha bile bile ölümlü kula, kul köle olan insanlar ve ülkesi de kaybeder, kaybediyor zaten...

Yüce Allah akıl sahibi tüm insanlara okuyup öğrenerek kula kul köle değil, yüce Allah'a kul olmayı, insanlar ve insan dostu canlılar ve ülke olarak hep birlikte kazanmayı,huzur ve güven içerisinde topluca yaşamayı nasip ve müyesser eylesin diyor,saygılar sunuyorum.


Bu haber toplam 2.083 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları