- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
Fatih Titiz, İMKON Yönetim Kuruluna Seçildi
İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON), 5. Genel Kurulunu büyük bir katılımla gerçekleştirdi. 100 bine yakın üyesi olan konfederasyonda yapılan seçimlerde mevcut Başkan Tahir Tellioğlu, güven tazeledi.
Daha öncesinde de 27 kişilik yönetim kurulunda yer alan, Ordu'da inşaat sektörünün tanınmış isimlerinden biri olan Ordu Müteahhitler Derneği Başkanı Fatih Titiz de yer aldı.
Genel Kurul'da bir konuşma yapan Tahir Tellioğlu, sektörün gelişmesi, disiplini ve sorunlarının daha kolay çözüme ulaşması için Müteahhitler Odasının kurulması ve sektörel eğitim sertifikasyon programının tesis edilmesi gerektiğini vurguladı.
Fatih Titiz, Tekrar başkan seçilen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu başkanı Tahir Tellioğlu’na ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, tüm İnşaat Müteahhitlerini birlik ve beraberliğe davet ederek, sektörün ortak sorunlarına çözüm bulmak için birlikte çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.
Fatih Titiz de yaptığı açıklamada, Genel Kurul'un hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:
"Sektörümüzün önemli sorunlarına çözüm bulmak ve daha da ileriye taşımak için bir araya geldik. Genel Kurulumuzda aldığımız kararlar ile sektörümüzün gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunacağımıza inanıyoruz. Müteahhitler Odası ve eğitim sertifikasyon programı gibi konularda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu sayede sektörümüzün daha da disiplinli ve profesyonel bir hale gelmesini sağlayacağız.”
HABER MERKEZİ

