HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ahmet Yenin

Ahmet Yenin

‘Öz’

2 Eylül 2021 Perşembe

Ünye’nin yetiştirdiği, kendinden emin, ne yaptığını nasıl yaptığını bilerek ve isteyerek yapan medeni cesareti yüksek vatana ve millete hizmet etmeye sevdalı insan ve vatan evladı Matematikçi Muharrem Şahin kardeşimizin 01 Eylül 2021 Çarşamba günü "güzel ben " başlığı altında kaleme aldığı özel ve önemli bulduğumuz sizlerinde okuduğunda önemli bulacağınıza inandığımız makalesini iki günlük fani dünyadan ve hayattan tat alarak yaşamak isteyen tüm insanlarımıza karınca kararınca katımız olsun düşüncesiyle paylaştım.

"Söz"lerimle kurduğum "güzel ben "bir ölçüde beni güzelliklere çekebilir.

Beni güzelleştirebilir.

Ancak; o "güzel ben"i kendimi güzelleştirmek için değil de insanları yanıltmak için kullanıyorsam önce kendimi yanılttığımı bilmeliyim.

"Öz"ün gerçeğine tutunamayan sözler "öz"ün uçurduğu balon gibidir.

Yükseklik ayarı doğru yapılmazsa bu balon patlar.

Patlamanın sesi de tüm şiddeti ile duyulur.

Patlamanın sesi de tüm şiddeti ile dün, bugün ve halen daha Ülkede, Ünye de ve hatta tüm dünyada, özellikle de Müslümanların yaşam sürmeye çalıştığı coğrafyada duyuluyor… 

Hem de dehşeti insanlar eliyle feci şekilde yaşayan insanların arşı sarsan acı feryatları duyuluyor. Ama duyması gerekenler duymuyor ne yazık ki. 

Yüce Allah dünyanın olmazsa olmaz akıl sahibi canlısı insanların insanlar eliyle yaşadıkları acıyı, ıstırabı ve feryadı asıl duyması ve gerekeni derhal yapması gereken insanlara, idarecilere ve mensubu oldukları devletlerin yetkilisi insanlara insaf versin de ülkede, Ünye de ve dünyada yaşanan insan odaklı tüm vahşetlere dur desinler diyor, saygılar sunuyorum.


Bu haber toplam 433 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları