HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Nisan 2021 Perşembe

KURUL TOPLANTISI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.
KURUL TOPLANTISI YAPILDI

İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, istişare ve değerlendirmelerde bulunmak üzere 19 İlçe Millî Eğitim Müdürü  ile video konferans yöntemiyle bir araya geldi.

19 İlçe Millî Eğitim Müdürünün  katıldığı video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda yaşanan salgın süreci ve bu sürece yönelik ilçelerde alınan önlemler, çalışacak personelin çalışma gün ve saatlerinin belirlenerek gerekli izinlerin alınması, Pansiyonlu okullarda öğrencinin olmadığı zamanlarda tüm pansiyonun temizliğinin titizlikle yapılması ve yemek listelerinin güncellenmesi, israfın önüne geçilmesi için önlemlerin alınması, canlı derslerin takibinin iyi yapılması konuları görüşüldü.

Yürütülen çalışmalarla ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürlerinden bilgi alan Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirirken, çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : KURUL, TOPLANTISI, YAPILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler