HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Nisan 2021 Salı

8. SINIF MATEMATİK 6. ÜNİTE ÇALIŞMA FASİKÜLÜ YAYINLANDI

Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan, 81 ilimizdeki öğrenci ve öğretmenimizin kullanımına sunduğumuz 8. sınıf Matematik dersi 6. ünite fasikülü BakanlıK Ölçme Değerlendirme Genel Müdür
8. SINIF MATEMATİK 6. ÜNİTE ÇALIŞMA FASİKÜLÜ YAYINLANDI

 Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından hazırlanan, 81 ilimizdeki öğrenci ve öğretmenimizin kullanımına sunduğumuz 8. sınıf Matematik dersi 6. ünite fasikülü  BakanlıK Ölçme Değerlendirme Genel Müdürlüğü tarafından kabul görmüştür.

Ölçme Değerlendirme Merkezimiz tarafından hazırlanarak EBA'da yayınlanan fasikülü geleceğimizin teminatı sevgili öğrenci ve kıymetli öğretmenlerimizin kullanımına sunulmuştur.

Bu çalışma Fasikülünün 81 ilimizdeki öğrenci ve öğretmenlerimizin hizmetine sunulmasında Müdürlüğümüz Ölçme Değerlendirme Merkezinde görev yapan idareci ve öğretmenlerimiz ile emeği geçen tüm eğitim çalışanlarımıza destek ve gayretleri teşekkür ediyoruz. 

Türkçe/Türk Dili Edebiyatı ve Matematik dersleri için, YKS kazanım değerlendirme testleri ve fasikül çalışmalarımız da başlamış olup; Ordu'daki üniversite sınavına hazırlanmakta olan öğrencilerimizin kullanımına sunulacaktır.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler