HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Ekim 2021 Pazartesi

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Toplantıda, İşyeri Sağlık ve Güvenlik Biriminden sorumlu Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan tarafından yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi verildi.
DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Büyükşehir Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Toplantı Salonunda Müdür  Mehmet Fatih Vargeloğlu başkanlığında, Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ve  İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi personellerinin katılımıyla bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, İşyeri Sağlık ve Güvenlik Biriminden sorumlu Müdür Yardımcısı  Serdar Yurdabakan tarafından yürütülen faaliyetlerle ilgili bilgi verildi.

Müdür  Vargeloğlu, İşyeri Sağlık ve Güvenlik Biriminin çalışmalarını değerlendirirken, görevli personellerle ayrı ayrı sohbet ederek, yaptıkları denetim ve faaliyetler konusunda bilgi aldı. Görevlerinde gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ederek, sağlık ve başarı dileğinde bulundu.

Toplantıda, İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimimizde yapılan çalışmalarla ilgili yapılan sunumda, tüm resmi okul ve kurumlardan "Sıfır Atık Projesi"ne başvuru yapıldığı, bunlardan 134 tanesinin Temel Seviye Belgesi aldığı, Covid-19 salgın döneminde okul ve pansiyonlarımızın yakından takibi için OMEMBİS üzerinden Okul Analiz Modülünün açıldığı şu anda test sürecinde olup yakında tüm okullarımızda uygulanabilir olacağı konusu ele alındı. Okul ve pansiyonlarımızın, Millî Eğitim Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızın birlikte belirlediği kılavuzlar doğrultusunda denetim ve rehberlik çalışmalarının tamamlandığı ifade edildi Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında salgın sürecinde çevrimiçi eğitimi verilen kursiyerlerimizin uygulama eğitimlerinin devam ettiği ve 15 Kasım 2021 tarihine kadar bu eğitimlerin tamamlanmasının planlandığı konusu görüşüldü.

Resmi okul ve kurumlarda bulunan pansiyon, kantin ve yemekhanelerde İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Uzmanlarımız, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden oluşan komisyon tarafından rehberlik ve denetim faaliyetlerinin yapıldığı ifade edildi. İlkyardım Eğitim Merkezimizin faaliyetlerinin Bakanlığımızın belirlediği projeler doğrultusunda devam ettiği dile getirildi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : DEĞERLENDİRME, TOPLANTISI, DÜZENLENDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler