HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Ağustos 2022 Pazartesi Saat: 06:29

‘KILIFINA UYDURUYORLAR!’

Cumhuriyet Halk Partisi Ordu İl Başkanı Atila Şahin, fındıktan karbon üretmek için Aktif Karbon Üretim tesisinin temel atma törenine katılan ve daha sonra o tesis için ihale duyurusu yapan AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ilgili
‘KILIFINA UYDURUYORLAR!’

Cumhuriyet Halk Partisi  Ordu İl Başkanı Atila Şahin,  fındıktan karbon üretmek için Aktif Karbon Üretim tesisinin temel atma törenine katılan ve daha sonra o tesis için ihale duyurusu yapan AKP'li Ordu Büyükşehir Belediyesi ile ilgili açıklama yaptı

Şahin, ‘’İktidarın göz boyamak için ihaleye çıktığını ifade eden Başkan Şahin, "İhale bahane. İşin sahibi  çoktan belliydi" dedi.

Şahin bu konuda açıklamasını şöyle sürdürdü.

‘’Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Perşembe ilçesinde 3 bin 400 metrekare alan üzerine inşa edilecek olan ve ilk etapta 22 bin ton fındık kabuğundan 2 bin 200 kilogramlık aktif karbon üretileceği belirtilen “Aktif Karbon Üretim Tesisi” için temel atma töreni düzenledi. Fakat temel atma töreninden tam bir ay sonra tesis için ihaleye çıkıldı. İktidarın her defasında liyakatsiz iş yaptıyor ve usulsüz her işi kılıfına uyduruyor. 

 Önce 19 Temmuz'da fındıktan karbon üretimi yapmak için Aktif Karbon Üretim tesisi temel atma törenine katıldılar. O tesisin üstünden 3 hafta geçtikten sonra da ihaleye çıkacağız dediler. Fakat her şey ortada. İş çoktan yandaşa verilmiş. Öyle ki yandaş temelini bile atmış. Sırf prosedür olsun diye, göz boyamak istiyorlar. Açık yüreklilikle konuşmuyorlar. Milletvekilimiz Mustafa Adıgüzel TBMM'ye bu konuyla ilgili soru önergesi sundu. Daha hiçbir yanıt alamadık. Nasıl alalım ki? Her usulsüzlüğü kılıfına uyduruyorlar. Liyakatsiz iş yapıyorlar. Haktan, hukuktan bahsedenler en büyük adaletsizliği yapıyorlar. Hiç hicap duymadan, halkı kandırmaya çalışıyorlar. Biz bu işin takipçisiyiz. Yılmayacağız, bu krizde, sadece yancılarını besleyenlere, halkı kandırmak isteyenlere hesap soracağız" dedi. 

nDUYGU BAŞ




Anahtar Kelimeler : ‘KILIFINA, UYDURUYORLAR!’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler