HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Ağustos 2022 Perşembe Saat: 09:04

“EVET RAHATSIZ OLDUK”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bay Kemal verdiğimiz fındık taban fiyatından rahatsız oldu" ifadesine tepki gösterdi.
“EVET RAHATSIZ OLDUK”

CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, fındık fiyatı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a "Erdoğan fındık fiyatı ile ilgili demiş ki 'Bay Kemal verdiğimiz fındık fiyatından rahatsız oldu'. Evet Sayın Erdoğan, verdiğin fındık fiyatından rahatsız olduk. Bir Cumhurbaşkanı olarak ve bir siyasi partinin genel başkanı olarak Ordu'da oynanan fındık tiyatrosunda bir oyuncu olmaktan rahatsız olmadın mı?" diye tepki gösterdi.

            CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bay Kemal verdiğimiz fındık taban fiyatından rahatsız oldu" ifadesine tepki gösterdi. Adıgüzel, bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

            “Erdoğan fındık fiyatı ile ilgili demiş ki "Bay Kemal verdiğimiz fındık fiyatından rahatsız oldu.

            Evet Sayın Erdoğan verdiğin fındık fiyatından rahatsız olduk.

            Fındığın 2 günde 2 lira geri gelmesinden rahatsız olduk. Fındığın üreticinin maliyeti olan 46 TL ile 50 TL arasında satılmasından rahatsız olduk. Fındığın geçen yıl 7 litre süt yaparken senin bu yıl verdiğin fiyatla 2,5 litre süt etmesinden rahatsız olduk. Geçen yıl 14 ekmek alınırken bu yıl 4 ekmek kayıpla 10 ekmeğe düşmesinden rahatsız olduk.

            Senin verdiğin fiyatın 10 katına yabancı marketlerde fındık satılıyor bundan rahatsız olduk. Sen üretici adına değil uluslararası kartel adına fiyat açıkladın bundan rahatsız olduk.

Peki, Sayın Erdoğan, ya sen Ordu'ya gelip de fındık fiyatını açıklayacağın gün yanına fındık üreticisi diye kendi teşkilatının yöneticilerini oturtup sufle yaptırarak fındık fiyatı açıklamaktan hiç mi rahatsız olmadın? Bu durumun ortaya çıkmasından sonra hiçbir açıklama da yapmıyorsun hiç mi rahatsız olmadın? Verdiğin fındık fiyatını 6 ay önce Ferrero'nun Türkiye'deki taşeronları ve işbirlikçileri açıklamıştı, kartelin fiyatını açıklamaktan hiç mi rahatsız olmadın?

Bütün ülke üreticisi sanayisi ve dahi sen fındık karteline teslim olmuşsun, hiç mi rahatsız olmadın? Cumhurbaşkanı olarak ve bir siyasi partinin Genel Başkanı olarak Ordu'da oynanan fındık tiyatrosunda bir oyuncu olmaktan hiç mi rahatsız olmadın?

            Cumhuriyet meydanında Terzi Fikri'ye gönderme yapıp, ona terörist deyip, onu görevden alan darbe yapan cuntacılardan 12 Eylül darbecilerinden yana olmaktan hiç mi rahatsız olmadın?” dedi.

       BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : “EVET, RAHATSIZ, OLDUK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler