HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Ağustos 2022 Salı Saat: 09:20

BÜYÜK GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinin yankıları sürüyor.
BÜYÜK GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretinin yankıları sürüyor.

Yapımı tamamlanan projelerin açılışı ve fındık fiyatı açıklamak üzere Ordu’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting sonrası Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı burada Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler karşıladı. Belediye fuaye alanında sergilenen çalışmaların sunum ve görsellerini inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışmalar hakkında Başkan Güler’den bilgiler alarak kendisini tebrik etti.

BİR SAAT BAŞBAŞA

 GÖRÜŞTÜLER

Daha sonra makama geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. Bir saat süren görüşmenin ardından Meclis Salonuna gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonda bulunan Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’ye Ordu’ya daha fazla yatırım ve destek sağlanması talimatını verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ordu  programında sadece Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmesi ve 1994 yılından bu yana dava ve yol arkadaşlığı yaptığı Başkan Güler ile samimi diyalogları dikkatlerden kaçmadı.

Büyükşehir Belediyesi’nde 5 saat kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, makamda şeref defterini imzaladıktan sonra Ordu’dan ayrıldı. BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : BÜYÜK, GÖRÜŞME

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler