HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Nisan 2021 Çarşamba

‘ORDU’NUN DOĞAL YAPISININ BOZULMASINA MÜSAADE ETMEMELİYİZ’

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Ordu’da en büyük problemlerden birinin altın arama sahaları meselesi olduğunu söyledi.
‘ORDU’NUN DOĞAL  YAPISININ BOZULMASINA MÜSAADE ETMEMELİYİZ’

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Ekrem Şentürk, Ordu’da en büyük problemlerden birinin altın arama sahaları meselesi olduğunu söyledi.

Ordu’muzun en önemli problemlerinden olan altın arama sahaları meselesidir. Bu konuda ki duruşumuz bellidir. Tarafımız insan sağlığından, doğanın korunmasından yanadır. Ordu halkı yaşam alanlarını koruyacaktır. Bu bilinç halkımızda oluşmuştur.

Bu sürece katkı sağlayanları akıllarını başlarına alsınlar. Tarih onları lanetle anacaktır. Bilsinler ki yanlıştan doğru çıkmaz. Yarınlarda onlarında nesilleri zehirlenecek ve mağdur olacaklardır. Halkımızın bedduasını almayın.

Durugöl ve belde evleri meselesinde çevreyi gözetme ve koruma adına hassasiyet gösteren Ordu büyükşehir belediye başkanı Sayın Hilmi Güler beye sesleniyorum. Bu konuda ki duruşunu altın arama sahaları ile de göstermelidir. Hem mevcut sahada çalışan, faaliyet gösteren firma ile ve devamında sahaya çıkma gayretinde olan gelecek firmalara da aynı tepkiyi göstermelidir. Birinin gidip yerine başkalarının gelmesi meseleyi çözmeyecektir. Bu konu tüm Ordu Siyaset kurumunun ve sivil toplum kuruluşlarının asil görevidir. Samimi ve duyarlı olmayız. Ordu’nun doğal yapısının bozulmasına müsaade etmemeliyiz.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler