HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
30 Eylül 2021 Perşembe

“ORYANTASYON GÜNLERİ”NDE BULUŞTULAR

Ordu Üniversitesi yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri için düzenlenen “Oryantasyon Günleri” programda ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan öğrencilerle bir araya geldi.
“ORYANTASYON GÜNLERİ”NDE BULUŞTULAR

Ordu Üniversitesi  yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri için düzenlenen “Oryantasyon Günleri” programda ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan öğrencilerle bir araya geldi.

Program 2021-2022 eğitim öğretim döneminde Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite yaşamına uyum sürecine katkıda bulunmak ve aidiyet duygusunun oluşturulması amacıyla düzenlendi.

Eğitim süresince uyum ve oryantasyon sürecine ilişkin genel değerlendirmeler yapılarak öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmede bulunulacak. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, beslenme ve diyet hizmetleri, psikolojik danışma hizmetleri ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgilerin verildiği programda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ders geçme, yatay ve dikey geçiş, not sistemi, harçlar öğrenci otomasyon sistemi, öğrenci mobil uygulaması anlatıldı. 

Bununla birlikte öğrencilere Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından kütüphane koleksiyonu, katalog tarama, ödünç verme hizmetleri anlatılırken Uzaktan Eğitim Merkezi hakkında detaylı bilgiler verildi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler