HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mayıs 2022 Salı Saat: 06:46

‘’BU ŞEHRE SEVİNÇ YAŞATMAK İSTİYORUZ’’

52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, geçen hafta oynanan İskenderunspor maçını değerlendirdi.
‘’BU ŞEHRE SEVİNÇ YAŞATMAK İSTİYORUZ’’

52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, geçen hafta oynanan İskenderunspor maçını değerlendirdi.

Bodur, ‘’13 Mayıs 2022 Cuma günü kendi taraftarımız önünde İskenderunspor AŞ. ile karşılaştık. 90 dakika boyunca futbolcularımız üstün gayretle galip gelmek için ellerinden gelenin çok fazlasını yaptılar. Fakat haketmediğimiz bir beraberlik ile müsabakadan ayrıldık. 

‘’Finale çıkacağız’’

Gerçekten çok güzel futbol oynadık. 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü İskenderun da bu maçın rövanşı var. İnşallah oradan tur atlayarak finale çıkan bir takım olarak Ordu’ya döneceğiz. Bizler inandık, sizler inanıyorsunuz, Ordu şehri inandı. Biz bir bütünüz.

‘’Taraftarlara teşekkür’’

90 dakika boyunca bizleri destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bizleri bu çok önemli müsabakada yanlız bırakmayan, her zaman desteğini yanımızda hissettiğimiz Ordu Milletvekili Sayın Metin Gündoğdu,ya, Ordu Büyükşehir Blediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler’e, Gülyalı Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe’ye, Kabadüz Belediye Başkanımız Sayın Yener Kaya’ya, Mesudiye Belediye Başkanımız Sayın İsa Gül’e, Perşembe Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Sayım Tandoğan’a, Ulubey Belediye Başkanımız Sayın İsa Türkcan’a, Spor savcımız Sayın Erdinç Taşlı’ya, Ak Parti İl Başkanımız Sayın Halit Tomakin’e, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanımız Atilla Şahin’e, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Naci Şanlıtürk’e, Demokrat Parti İl Başkanımız Sayın Dr.Selçuk Yücesan’a, Gençlik ve Spor İl müdürümüz Sayın Mustafa Genç’e, Daire başkanlarımıza, Ordu Emniyetimize, daire müdürlerimize, bürokratlarımıza, Giresunspor kulüp başkanımız sayın Hakan Karaahmet’e, Orduspor 1967 AŞ. Spor Kulüp Başkanımız Sayın Savaş Şimşek ve diğer illerden gelen, ilimizde bulunan kulüp başkanlarımıza, antrenörlerimize, Ordu Sanayi ve ticaret odası Başkanımız Sayın Sevet Şahin’e, sivil toplum kuruluşlarına, daire müdürlerine, sanayici ve iş adamlarımıza, esnaflarımıza, maçımıza gelemeyip bizleri telefonla arayarak başarı dileklerinde bulunan Ordu Valimize, milletvekillerine, sivil toplum kuruluşları başkanlarına, il ilçe parti teşkilatlarına, il ilçe belediye başkanlarına, değerli basınımıza ve medyamıza, stadmınızda görev alan tüm görevlilerimize, gözbebeğimiz olan Orduspor’da başkanlık ve yöneticilik yapmış kişilere, unutmuş olduğumuz, birlikte başarıya inandığımız bizlerle olan arkadaşlara ve tüm ordululara teşekkür ederiz.

18 Mayıs 2022

Yukarıda belirttiğmiz üzerede çok daha önem arz eden 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü, İskenderun da İskenderunspor ile tekrar bu maçın rövanşını oynayacağız. Biz bu güzel şehrimize çok büyük sevinçler yaşattık, yaşatacağız. Galip geleceğimizden İnşallah eminiz. Allah yardımcımız ve futbol şansı bizden yana olsun’’ dedi.

Haber Merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler