HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mayıs 2022 Perşembe Saat: 07:24

‘SAHADA GEREKENİ YAPACAĞIZ’

Orduspor 1967 Başkanı Savaş Şimşek, İçel İdmanyurduspor ile oynayacakları Play-Off müsabakasını kazanacaklarına inandıklarını söyledi.
‘SAHADA GEREKENİ YAPACAĞIZ’

Orduspor 1967 Başkanı Savaş Şimşek, İçel İdmanyurduspor ile oynayacakları Play-Off müsabakasını kazanacaklarına inandıklarını söyledi.

Şimşek, “Futbolcu kardeşlerim sahaya çıkıp gerekeni yapacaklar. Biz yöneticiler ve taraftarlarımız  tribünlerden destek vererek ve hep birlikte sevineceğiz” dedi.

‘’Hesaplar galibiyet üzerine’’

TFF 3.Lig 3.Grubu 4’üncü sırada tamamlayarak Play-Off’a oynamaya hak kazanan Orduspor 1967’de bu akşam saat 20.00 İçel idmanyurduspor’u konuk edecek. 

Maç öncesi değerlendirmede bulunan  Orduspor 1967 Başkanı Savaş Şimşek, “Yarın Play-Off’ta İçel İdmanyurduspor’u konuk edeceğiz. Gerekeni de yapacağımıza inanıyorum. Futbolcularıma, hocalarıma, taraftarıma güveniyorum. İnşallah hep birlikte mutluluk gözyaşları dökeceğiz. İlk 5’e giren takımdan biri şampiyon oldu. Geriye Play-Off’ta oynayacak 4 takım kaldı. Zaten bu 4 takım ligde 34 müsabakaya çıktı. Ortalama bu puanları topladı ve Play-Off’a oynamaya hak kazandı. Bu takımların birbirinden çok fazla eksiği olduğunu düşünmüyorum. O veya diğer gelsin diye bir beklentim yok. Kim gelirse gelsin Orduspor gerekeni sahaya çıkıp yapacaktır. Zaten yaparsa biz burada şampiyon olup çıkacağız. Yapamazsa çıkamayacağız. Bir takım seçmedim. Sonuç olarak İçel ile oynuyoruz. Sonra da diğer iki takımın galibiyle oynayacağız. Onlar bizi biz de onları tanıyoruz. Sahaya çıkıp yüreğini koyan, seyircisini arkasında gören, şehrin bütünlüğünü sağlayan, hak eden o gün galip gelecek. Bizim yapmamız gereken sahaya çıktığımızda birlik beraberlik içerisinde olmamız. Sahaya çıkıp gerekeni yapacağız ve hep birlikte sevineceğiz” dedi.

‘’Taraftarlara çağrı’’

Orduspor 1967 gönül vermiş herkesi bu akşamki karşılaşmaya davet eden Şimşek; “Biz idareciler takımımıza güveniyoruz. Başaracağımıza inanıyoruz. Bu şehir çok finaller gördü ve başardı. Yine başaracak gücümüz var. Tüm Ordu halkını ve Orduspor taraftarlarımızı bu akşam 20.00’de Yeni Ordu Stadyumu’na bekliyorum. Onlara ihtiyacımız var. Taraftarımızla birlikte hedefe yürümek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

‘’Haydi maça’’

Orduspor 1967 ile İçel İdmanyurduspor arasında oynanacak olan Play-Off müsabakası bu akşam saat 20.00’de Yeni Ordu Stadyumu’nda oynanacak.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ‘SAHADA, GEREKENİ, YAPACAĞIZ’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler