HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mayıs 2022 Perşembe Saat: 07:24

‘PLAY-OFF İÇİN YARIN BULUŞUYORUZ’

52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, 2021-2022 sezonunu değerlendirdi.
‘PLAY-OFF İÇİN YARIN BULUŞUYORUZ’

52 Orduspor Futbol Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, 2021-2022 sezonunu değerlendirdi.

Bodur, ‘’Sezon başında yönetim olarak, direk gurup lideri olarak 2.lige çıkma hedefi koymuştuk. Ona göre transferlerimizi yaptık. Devre arasında altı futbolcu takviyesi de yaparak üst sıraları zorladık. Sizler de biliyorsunuz 3.ligde bulunan takımlar içerisinde en zorlu gurup bizim 2.gurup oldu. 

Sezon başından itibaren Düzce, İskenderun, Iğdır ve bizim de bulunduğumuz takımlar kıyasıya rekabete girerek mücadele başladı. İlk devre çok kötü sakatlıklar yaşadık. Zamanı geldi bir kaç maç neredeyse 5 – 6 sakatlıkla uğraştık ve ilk devreyi 29 puanla 6.sırada bitirdik. 2.devre transferlerle birlikte ve sakatların düzelmesiyle ilk 5 in içinde yer almaya başladık ve sezonu 5.sırada play-off’a kalan bir kulüp olarak tamamladık. 

Bugün itibari ile 2021-2022 sezonu bitmiş durumda  şu an itibari ile çok önemli 3 maç kalmıştır. Play-Off’ta İskenderunspor ile eşleşmiş durumdayız. Gurubumuzun diğer takımları da Aksaray ve Iğdır eşleşmiştir. 

Biz ilk maçımızı yarın saat 20:00’de yeni stadımızda İskenderunspor  ile oynayacağız. Şuan itibari ile kadromuz tamdır. Sakatımız ve cezalımız yoktur. 26 kişilik kadro hırsla ve tüm hızıyla çalışmaktadır.   

‘’Kazanacağız’’

İskenderunspor ile eşleşmemize yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız hep birlikte memnun kaldık. Çünkü İskenderunspor ile bir hesabımız var. 2 maçta da çok iyi oynamamıza rağmen 3-1 lik mağlubiyetler aldık. Bu sonuçlar bizi bu müsabakaya daha çok  konsantre etmektedir. Oynayacağımız 3. ve 4. karşılaşmaları kazanmak için varımızı, yoğumuzu ortaya koyarak mücadele edeceğiz. Rakibimizin sıradan bir takım olmadığının farkındayız. Ama kazanmak için çok çalışıyoruz, Allah yardımcımız olsun. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız çok arzulu. Başaracağız, başaracağız, başaracağız. Bu takım ve bu şehir 3.lige yakışmıyor. Bunun mücadelesindeyiz. Onun için de bu yönetim burada. Yönetimde ki arkadaşlarımızın verdiği olağanüstü çalışmalarına ve yardımlarına da teşekkür ediyorum. 

‘’Eksiksiz hazırız’’

Evet gelelim bence en önemli kısma. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular bu haftaki maça eksiksiz hazırız. Bizim en önem verdiğimiz, taraftarlarımızın ve Ordu şehrinin desteğine çok büyük ihtiyacımız vardır. Bunun için de kulüp olarak maça bütün taraftarlarımızı ve Ordu ve ilçelerdeki insanlarımızı maça davet ediyorum. Bu maçta taraftarlarımız ve Ordulular kulübümüzün misafiridir. Her hangi bir ücret alınmayacaktır. Biletler şehirde ve İlçelerde ücretsiz dağıtılmaktadır. Eğer bilet temin edemeyenlerolursa, maç saatinden 3 saat evvelinden stat etrafında bulunan gişelerden ücretsiz bilet alabileceklerdir. 

Zorlu bir maça çıkıyoruz. Bu stat doldurularak, 90 dakika susmadan tezahürat yaparak takımımızın desteklenmesini rica ediyorum. Siz değerli görsel ve basınımızın da desteğine ihtiyacımız vardır. Sizlerinde bu desteği vereceğine inanıyorum. Bu takım bütün Orduluların, hepimizin. Buna ihtiyacımız var. Eminim ki bu stat dolacak ve büyük destek verilecek. Ben daha önce bunları yaşadım ve gördüm. Bu başarıyı hep birlikte yaşayalım. Aynı şekilde Perşembe günü saat 20:00’de oynanacak olan, Ordumuzun diğer takımı Orduspor 1967 kulübüne de aynı desteği vererek stadı doldurarak onlarında başarmasını temenni ediyorum. Ben ve yönetim olarak Orduspor 1967’ye İçelspor maçında başarılar diliyorm. 

Tekrar ediyorum. 3.Lig bu şehire ve 52 Orduspor’a yakışmıyor. Yerlerimiz buralar değil.  HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ‘PLAY-OFF, İÇİN, YARIN, BULUŞUYORUZ’

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler