HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Mehmet Emin Danış

Mehmet Emin Danış

VEKİLİN YAKİNLERİ...

9 Nisan 2024 Salı Saat: 01:06

Hasta sahibi

- Burası bir hastane kardeşim... Bu oda neden temizlenmemiş, nevresimin rengi bile değişmiş.. Vatandaşa bu haksızlığı nasıl yaparsınız? Hadi gariban vatandaşlara keyfinize göre davranıyorsunuz ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar.. siz bu defa sert kayaya çarptınız. Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Sizi şikâyet edeceğim..

Temizlik görevlisi

- Peki, sen benim kim olduğumu biliyor musun? Gett.. kime şikâyet edersen et..

Hasta

- Bu hastanenin yemekleri ne biçim kardeşim, hastayız diye aptal mı sandınız bizi? Bana yemek verin, bulaşık suyunuzu siz için.. Sizi pişman edeceğim.. şikâyetçiyim!

Hastane yemekçisi

- Lan geeettt... Sen gendınızı ne sandınız.. Esasında sen bana biliyonmusunuz...  Benım kimim?

Diğer hasta

- Ay, ayyyyy ölüyorum... Bu nasıl hastane? Sanki deney hayvanıyız yavv... Hemşire neredeeee heeeyyyy doktor nerdeee... Alooo kime diyom kimeee? Bana Başhekimi çağırın... Şikâyet edecem kesin... 

Hemşire

- Ne bağırıyon kardeşim? Geldim işte, gebermezsin, gebermezsin korkma...

Bir kaç saat sonra, Başhekimin makam telefonu çalar, X Partisinin Sayın İl Başkanı aramaktadır.

- Kardeşim artık bardağı taşırdın. Sayın Milletvekilimiz kendisi aramadı bana emretti... Seni o göreve atadığı için pişman olmuş...

- Aman, Başkanım ben ne yaptım?

- En basiti bugün yaptıklarını sayayım ne yaptığını kendin anla...

- Emredersin Başkanım.

- Hastane pislik içindeymiş, Sayın Vekilimin bir yakını şikâyetçi olmuş. Bu bir... Sayın Vekilimizin yeğeninin amca oğlu burda temizlik kadrosundaymış onu da hasta sahiplerine karşı eziyormuşsun... İkiii... Sayın Vekilimizin babasının kapı komşusu Fatma Hanım burada yatıyormuş ve yemeklerden şikâyetçi olmuş, üççç.... Yemek ihalesini alan firmadaki aşçı da sizden şikayeçi adam 'yemek kalitemize laf söyletiyorsunuz' diye bağırıp çağırmış, siz o Ustanın Sayın Vekilimizin Dayısının Kayını olduğunu biliyorsunuz kardeşim; bu dört mü... Hele hele Sayın Vekilin Kuzenine ilacı 5 dakika geç verilmiş bu da yetmiyor gibi Sayın Vekilin Hemşire olan Yeğenine ne demeli, yani kız cağızı buraya siz ayak işi yaptırasınız diye mi gönderdik? Bak Sayın Vekilimiz Mehmet Bey son defa uyarıyor, ona göre... Daha diğer Sayın Vekillerimizin şikâyetlerini saymadım... Ayağını denk al!

(EVET, EN GÜZEL HAREKETLER DİYENLER?!...)

Mehmet Emin Danış

(2019)

Hayırlı bayramlar...


Bu haber toplam 237 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları