HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ersan Çelik

Ersan Çelik

52 ORDUSPOR TRENİ KAÇIRDI!.. 67 ORDUSPOR TEK TAKIM OLUR!..

13 Haziran 2023 Salı Saat: 22:15

52 ORDUSPOR ne yazık ki, PLAY-OFF FİNAL maçında  rakibi Derince Belediyespor'a penaltı atışlarında maĝlup olarak ikinci lige yükselme şansını kaybetti..

Bu dramatik durumun ne manaya geldiğini  52 ORDUSPOR'un neler kaybettiğini dahası bu yenilginin  önümüzdeki sezona olumsuz yansıyacağını sizlere anlatacağım..

Öncelikle 52 ORDUSPOR'un kendi eliyle rakibine  nasıl teslim olduğunu konuşalım.. Bir takım  düşünün 1-0 öne geçiyor, kazandığı  penaltıyı atamıyor dahası rakip takımın beraberlik golünü 52 ORDUSPORlu futbolcu kendi kalesine atıyor.. Çok daha vahimi 52 ORDUSPOR son dakikalarda turu getirecek yüzde yüz gol pozisyonu yakalıyor ama oyuncunun bencilliği  yüzünden gol kaçıyor!..

Ve berabere biten maç uzatmaya gidiyor gol olmayınca da Penaltı vuruşlarıyla 3.lige veda edip 2.lige yükselen takım Derince Belediyespor oluyor..

Böylece  52 ORDUSPOR  ayağına kadar gelen kısmeti geri çevirmiş oldu..

Şimdi ne olacak!.. Bu başarısızlık 52 ORDUSPOR'un geleceğini  örneğin yeni sezonu nasıl etkileyecek.. Önce şunu belirtelim  52 ORDUSPOR  TRENİ KAÇIRDI!..

Ankara da final maçında 52 ORDUSPOR yalnız kaldı.. Tribünlerde yaklaşık 2 bin 

52 ORDUSPOR taraftarı vardı.. Finali 67 ORDUSPOR oynasaydı enaz 10 bin seyirci Ankara da olurdu..

Zaten  futbol şehri ORDU da genel duruma bakıldığında  büyük bir bölünmüşlük var.. 3-4  grup var ve aralarındaki uçurum giderek büyüyor.. Taraftar desteği 70 e 30 gibi 67 ORDUSPOR'un lehine diye düşünüyorum..

Tekrar 52 ORDUSPOR'un bundan sonra yaşayacağı muhtemel sıkıntıları vede olumsuzlukları anlatalım.. Başkan ŞÜKRÜ BODUR'un bırakması 52 ORDUSPOR'u daha kafadan bitirir.. Başkanın bırakacağına dair bilgiler de geliyor..

ŞÜKRÜ BODUR bırakmaz devam ederse bu takıma büyük takviyeler gerekir.. Teknik direktör YAVUZ İNCEDAL  giderse hić iyi olmaz..  

Ayrıca kulüp içindeki profesyonellerin görevlerini hakkıyla yapamadıkları söyleniyor.. Bu kişilerin BAŞKAN Bodur'u sürekli yanlış yönlendirdikleri, transferlerin yanlış yapıldığı, kayırma ve kollamaların olduğu ısrarla söyleniyor..

Kısaca 52 ORDUSPOR'un finalle birlikte çok şeyler kaybettiği, toparlanmasının kolay olmayacağını da ilave edelim... Yakın zamanda herşey belli olur ama mevcut durum

52 ORDUSPOR'un TRENİ KAÇIRDIĞI şeklinde yorumlanıyor..

Gelelim 67 ORDUSPOR'a;

Anlatmaya çalıştığımız 52 ORDUSPOR'un  içinde bulunduğu durum, iyi değerlendirilirse bundan faydalanan ORDUSPOR 1967 olur... 67 ORDUSPOR'un en büyük avantajı şehrin desteğini almış olması.. Başkan ve yöneticiler duruma daha hakimler..

Özellikle Başkan alacağı cesur ve radikal kararlarla 67 ORDUSPOR'u  futbol şehri ORDU'nun TEK TAKIMI HALİNE  getirebilir..

Bunun ayrıntılarına şimdi girmenin bir anlamı yok.. Ama dediğim gibi mevcut tablo son gelişmeler 67 ORDUSPOR'un çok ama çok lehine görünüyor..

Dilerim, FUTBOL ŞEHRİ ORDU'DA  en  kısa zamanda bu KAOS-BÖLÜNMÜŞLÜK  biter ve herkesin beklediği TEK ORDUSPOR geri döner..


Bu haber toplam 265 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları