HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer

Ersan Çelik

Ersan Çelik

ŞAMPİYONLUK İÇİN 52 ORDUSPORA BÜTÜN ORDU DESTEK VERMELİ!..

10 Haziran 2023 Cumartesi Saat: 16:18

Doğrusunu söylemek gerekirse "Şampiyonluk için 52 ORDUSPOR'A bütün ORDU DESTEK VERMELİ" şeklinde bir başlık atmak bana hem çok garip hem de bir o kadar saçma geldi!..

Önce son bir durum tesbiti yapalım: 52 ORDUSPOR ikinci lige yükselebilmek için 12 haziran pazartesi akşamı Ankara da Eryaman Stadında  Derince Belediye takımıyla karşılaşacak..

Final maçını alan takım seneye ikinci lig de oynama hakkı kazanacak..

Futbol şehri ORDU da son dönemlerde  ne yazık ki, kötü yönetimler yüzünden ORDUSPOR  SÜPER Ligden başlayarak mahalli lige kadar indi!..

Sonra Efsane ORDUSPOR'u derleyip toparlama yerine  iki ORDUSPOR birden  kuruldu..

52 ORDUSPOR ve 67 ORDUSPOR isimleriyle iki ORDUSPOR 3.lig de son yıllarda mücadele ediyor..Doğal olarak bu durum ORDU da bölünmelere ve gruplara  neden oldu..

Beklenen başarı bir türlü bugüne kadar gelmedi..İki takım da 2.ligin 

kapısından hep döndüler..

Bu sene de 52 ORDUSPOR ile 67 ORDUSPOR  ŞAMPİYON olamadı..Sadece PLAY-OFF oynamaya hak kazandılar..67 ORDUSPOR yarı final de Karamanspor'a  elenerek final oynama hakkını kaybetti..

52 ORDUSPOR  ise bu defa şanssızlığını kırıp Kara Köprü takımını eleyerek finale yükseldi..

İlk defa bir ORDU takımı ikinci lige bu kadar çok yaklaştı..Şimdi bu şansı kullanmak lazım..SEN-BEN kavgasını bir tarafa bırakarak ORDULU futbolseverler olarak pazartesi  akşamı final maçında 52 ORDUSPOR'A destek vermeliyiz..

Böylece  hem bölünmüşlüğü bitirelim hem de 52 ORDUSPOR'UN ikinci lige yükselmesini sağlayalım..Eğer bu başarı gelirse yani 52 ORDUSPOR ikinci lige çıkarsa BIR ORDUSPOR için de umutlar yeniden yeşermiş olacak!..

Şehir de bir bölünmüşlüğün ötesinde giderek körüklenen  nefret ve düşmanlık duyguları var..

Bu tehlikeli duruma fırsat vermemek lazım..Kötü niyetli  çıkarcı kişi ve gruplara artık göz yumulmamalı!..

Tekrar etmekte fayda var,final maçında tek yumruk olalım 52 ORDUSPOR'un arkasında duralım.Şu yada bu şekilde suyu bulandırmak isteyenlere itibar edilmemeli..

Bu arada özellikle VALİMİZ ve ORDU BÜYÜK ŞEHİR  BELEDIYE BAŞKANI başta olmak üzere Milletvekillerimizin ve herkesin Ankara da final maçında olması lazım.. 

52 ORDUSPOR ikinci lige yükselirse şehir kazanacak tüm ORDU kazanacak..Final maçında 52 ORDUSPOR'un yanında yer alalım,arkasında duralım..ORDU futbolunun yeri asla üçüncü lig değildir..

Ayağımıza kadar gelen bu fırsatı kaçırmayalım...


Bu haber toplam 199 defa okunmuştur

Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Yazarın Diğer Yazıları